Αργά το βράδυ της Τρίτης άγνωστοι πάνω σε διερχόμενο μηχανάκι πυροβόλησαν εν ψυχρώ τουλάχιστον 4 φορές και τραυμάτισαν γιο γνωστού ορθοπεδικού έξω από το σπίτι του στο Παλαιό Φάληρο στη συμβολή των οδών Ναυσικάς και Αχαιών. Ο δράστης πυροβόλησε τον 26χρονο νεαρό στην κοιλιά και το στήθος. Βρέθηκαν 4 κάλυκες και 1 βολίδα. 

Ο 26χρονος τραυματίστηκε σοβαρά στην κοιλιακή και θωρακική χώρα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός. Κατά τη μεταφορά του είχε τις αισθήσεις του.

Το MarketNews.gr επικοινώνησε με τον θωρακοχειρουργό κ. Γιώργο Αθανασιάδη, ο οποίος τον χειρούργησε. Σύμφωνα με τον ιατρό, είχε τραυματισθεί από δύο σφαίρες εκ των οποίων η μία διαπέρασε το θώρακα και βγήκε ενώ βρέθηκαν θραύσματα της άλλης στην κοιλιά, συγκεκριμένα στο οπίσθιο περιτόναιο. Στην πρώτη φάση αντιμετωπίστηκε θωρακοχειρουργικά (τραυματικός πνευμοθώρακας) από τον κ. Γιώργο Αθανασιάδη. Σε δεύτερη φάση αντιμετωπίστηκαν τα τραύματα της κοιλιάς από το γενικό χειρουργό κ. Παπακωνσταντίνου. Ολοκλήρωσε το χειρουργείο λίγο μετά τις 2:10 το ξημέρωμα. Η κατάστασή του είναι σταθερή, δεν θα νοσηλευθεί στην Εντατική Μονάδα Θεραπείας αλλά μόνο σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

Οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη που φαίνεται να αναγνώρισε το θύμα αν και φορούσε «full face» κουκούλα. Σύμφωνα με όσα είπε το θύμα ο δράστης είναι αλλοδαπός, αλβανικής εθνικότητας συγκεκριμένα, και η απόπειρα δολοφονίας φαίνεται να είναι αποτέλεσμα προσωπικών διαφορών. Μάλιστα πριν τους πυροβολισμούς υπάρχουν πληροφορίες ότι ο 26χρονος ρώτησε το δράστη ενώ πλησίαζε «Τι κοιτάς ρε;»

Facebook Comments