«Το θέμα των πλειστηριασμών είναι ένα σημαντικό θέμα, και θέλω να το δω προσωπικά. Δεν είναι θέμα που μπορούμε να το συζητήσουμε μέσα σε μια ώρα» δήλωσε σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός στην ευρεία κυβερνητική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου για τις προτεραιότητες ενόψει της άφιξης της τρόικας το Σεπτέμβριο.

Ο κ. Σαμαράς, εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα πορεία των εργασιών των υπουργείων που χειρίζονται τα θέματα που έχουν σχέση με τις δεσμεύσεις των δανειστών.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο πρωθυπουργός φέρεται να δήλωσε ότι «αρκετό πολιτικό κόστος έχει επωμισθεί η κυβέρνηση. Πρέπει σιγά – σιγά να αρχίσουμε να κεφαλαιοποιούμε τις προσπάθειες και οι πολίτες να εισπράττουν τα οφέλη της πολιτικής μας».

Επιπλέον, στο Μέγαρο Μαξίμου πραγματοποιήθηκε ξεχωριστή σύσκεψη για το θέμα της πορείας των έργων στους αυτοκινητοδρόμους, παρουσία του υπουργού Υποδομών Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τον επόμενο μήνα θα παρουσιαστούν τα ακριβή χρονοδιαγράμματα ενώ καταβάλλονται προσπάθειες να πολλαπλασιαστεί η απορρόφηση των κοινοτικών κονδυλίων.

«Τα χρονοδιαγράμματα θα τηρηθούν κανονικά και δεν αλλάζει τίποτα» είπε εξερχόμενος ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης.

Facebook Comments