Η σκηνή στο Περιβόλι τ΄Ουρανού είναι βουβή. Τα φώτα ακόμη σβηστά. Τα μικρόφωνα κλειστά. Όλα στη θέση τους περιμένουν υπομονετικά. Γύρω στις 11.30 βγαίνει! Η φωνή του ατσάλινη, μεγαλοπρεπής, διαπεραστική. Συγκινητική. Με ταξιδεύει στο χρόνο, σε μια εποχή αλλοτινή. Μια φωνή που πυροδοτεί μνήμες και κουβαλά ιστορία.

Ο Στέλιος Διονυσίου εκπέμπει από την πρώτη στιγμή μια γλυκύτητα και μια καλοσύνη. Με καλωσορίζει εγκάρδια και η κουβέντα μας ξεκινά. Σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο marketnews.gr ο σπουδαίος ερμηνευτής, κληρονόμος μιας ιστορικής φωνής, εξομολογείται το ρόλο που έπαιξε στη διαμόρφωσή του ως τραγουδιστή και ως ανθρώπου ο πατέρας του, Στέλιος Διονυσίου και εξηγεί γιατί παραμένει αναντικατάστατος στη ζωή του.

Ειλικρινής και απροσποίητος εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για ανθρώπους που τον πλήγωσαν επαγγελματικά και προσπάθησαν να τον αναστείλουν. Ακόμη, μιλά για την αδιάφθορη αξία του λαϊκού και του ρεμπέτικου τραγουδιού, καθώς επίσης και για τα σύγχρονα τηλεοπτικά σόου τραγουδιού. Τέλος, αποκαλύπτει αποκλειστικά στο marketnews.gr ότι θα βρίσκεται για δεύτερη χρονιά στο Περιβόλι τ΄ Ουρανού στο πλευρό της Πίτσας Παπαδοπούλου και του Χρήστου Νικολόπουλου, καθώς επίσης τα μελλοντικά επαγγελματικά του σχέδια.

Facebook Comments