ΚΟΥΙΖ: Ποιος δήμαρχος στα δυτικά της Θεσσαλονίκης, πηγαίνει «απρόσκλητος» σε γάμους, για να μαζέψει ψηφαλάκια; Φαντάζεστε τι έχει να γίνει από το Σεπτέμβριο και μετά που ουσιαστικά ξεκινάει η προεκλογική περίοδος για τις δημοτικές εκλογές… Ωχ Παναγιά μου

Ο «μεγάλος δήμαρχος» (βλέπε Μπουτάρη) δεν είχε τι να κάνει το Δεκαπενταύγουστο και «κυνηγούσε» τα ΤΑΧΙ της Θεσσαλονίκης, για το θέμα των στάσεων τους. Στην εν συνεχεία συνάντηση με την αντιπροσωπεία τους, τους είχε βρει και τη λύση: Να σταθμεύουν στο χώρο του ΟΛΘ και μόλις παίρνουν κλήσεις να εξυπηρετούν το κοινό από την εν λόγω αφετηρία. Κοινώς, ο επιβάτης που θέλει ΤΑΧΙ στην περιοχή της Χαριλάου, της Τούμπας, της Άνω Πόλης κ.λ.π. θα πρέπει να περιμένει … να ξεκινήσει ο οδηγός του ΤΑΧΙ από το Λιμάνι. ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ «ΣΤΑΘΜΟΣ».

Υψηλό πυρετό αναμένεται να ανεβάσουν οι πρόεδροι των ΝΟΔΕ Ανατολικού και Δυτικού τομέα της ΝΔ Θεσσαλονίκης, λόγω των πολλών διασπάσεων των γαλάζιων υποψηφίων δημάρχων. Ο μόνος που τον γλυτώνει, είναι ο Πρόεδρος ΝΟΔΕ Κεντρικού Τομέα της ΝΔ, Τάσος Εμμανουηλίδης, καθώς η απόφαση για το δήμο Θεσσαλονίκης, είναι αποκλειστική της Συγγρού σε συνεργασία με το Μαξίμου. Πάντως, ο Τάσος, αναμένεται στη συνέχεια να ανεβάσει πίεση, καθώς θα πρέπει να τρέχει προεκλογικά, για να μαζέψει τις ΝεοΔημοκρατικές ψήφους για τη Θεσσαλονίκη. Τους… ξαναπαίρνει να υποστούν ένα Βατερλό; Ούτε στο χειρότερό τους, όνειρο.

Με την πλάτη στον τοίχο κινούνται οι περισσότεροι περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης Τζιτζικώστα, για να έχουν καλυμμένα τα νώτα τους. Φοβούνται … τα πυρά. Λέτε να σκάσουν «βόμβες» στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Ερώτηση προς τον κ. Τζιτζικώστα: Τι θα κάνει τώρα με τις επαφές / βολιδοσκοπήσεις στελεχών για να κλείσει το ψηφοδέλτιο που θέλει να κατεβάσει στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές, όταν ο ίδιος δεν έχει «κλειδώσει» την υποψηφιότητά του; Μάλλον σκεπτόταν και κινούνταν χωρίς τον «ξενοδόχο» Γραμματέα της ΝΔ, Παπαμιμίκο.

Το γαλάζιο μάτι

Facebook Comments