Ολοκληρώθηκε το Κυβερνητικό Συμβούλιο Διοικητικής Μεταρρύθμισης που έγινε υπό τον Αντώνη Σαμαρά παρουσία του Ευάγγελου Βενιζέλου για την κινητικότητα.

«Η κινητικότητα θα οδηγήσει στην καλύτερη αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού του δημόσιου τομέα. Θέλω να υπενθυμίσω ότι από την πρώτη κινητικότητα των 1.800 υπαλλήλων όλοι τοποθετήθηκαν σε άλλες θέσεις αιχμής. Αυτό αποδεικνύει ότι η κινητικότητα είναι εργαλείο καλύτερης διαχείρισης του δημοσίου» σχολίασε εξερχόμενος του Μαξίμου ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης. Είπε ακόμη ότι κατά την συνεδρίαση επικυρώθηκαν οι τελικές αποφάσεις προκειμένου να τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα.

Ο κ. Μητσοτάκης δεν απάντησε σε ερωτήσεις αν υπάρχουν λίστες με ονόματα.

«Προχωράμε έντονα» δήλωσε από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος.

Η αξιολόγηση και μοριοδότηση προσωπικού αφορά μόνον όσους προέρχονται από υπουργεία και φορείς, στους οποίους έχουν προκύψει πλεονάζουσες θέσεις μετά την αξιολόγηση των δομών τους και όχι το σύνολο των δημοσίων υπαλλήλων, όπως έχει κάνει γνωστό το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης σε ενημερωτικό του σημείωμα για τα χρονοδιαγράμματα και τις διαδικασίες που θα ακολουθηθούν, κατά τη διαθεσιμότητα και την κινητικότητα.

Facebook Comments