Η κεφαλαιοποίηση της Εθνικής βρίσκεται πλέον κάτω και από αυτή  της Jumbo και της Alpha κάτω από αυτή του ΟΛΠ Πειραιώς και Eurobank, διαπραγματεύονται πλέον κάτω από την Frigoglass με 211 και 137 εκατ. ευρώ αντίστοιχα. 

Σε κρίσιμα τεχνικά επίπεδα κινείται η εγχώρια χρηματιστηριακή αγορά με τον γενικό δείκτη να εξακολουθεί να κινείται στα όρια των 920 μονάδων και με μικρές απώλειες.

Στον τραπεζικό έχουν βγει κάποιες εντολές αγορών, με τον δείκτη τους να ενισχύεται σχεδόν κατά 4%, αλλά είναι τόσο πίσω στις κεφαλαιοποιήσεις και στη διαμόρφωση των τιμών που δεν μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα. Η αγορά υποχωρεί λόγω των πιέσεων που έχουν βγει στην  Coca Cola και τον ΟΤΕ, με απώλειες όμως, ελεγχόμενες κοντά στη μία ποσοστιαία μονάδα.

Η αγορά φαίνεται ότι έχει καθησυχαστεί από την ανακοίνωση της MIG, με τη μετοχή να ενισχύεται πάνω από 5%, ενώ Eurobank, Πειραιώς και Εθνική καταγράφουν κέρδη  πάνω από 5% και πάνω από 4,5% ενισχύεται η μετοχή της Alpha.

Από εκεί και πέρα, η αντίδραση ή οι διακυμάνσεις στα υπόλοιπα χαρτιά είναι μάλλον αναιμικές. Οι συναλλαγές διαμορφώνονται λίγο πάνω από τα 18 εκατ. ευρώ. 

Facebook Comments