Βγάλτε λίγο τον Τσίπρα από το κάδρο. Δεν μας αφορά. Δεν υπάρχει κανένα ψευτοδίλημμα, ή αυτός ή εμείς. Ποιοι είμαστε εμείς; Ο αχταρμάς; Οι μενουμευρωπάκηδες και οι φιλελέδες του Facebook; Οι gay parade και οι τζαμιάδες του βοτανικού; Οι φιλοΒενιζελικοί του νόμου περί ευθύνης υπουργών;

Κάντε μου την χάρη, σας παρακαλώ δηλαδή.

Ο Τσίπρας τελειώνει μόνος του και δεν θα μπω σε αυτό το τριπάκι για να κυβερνήσουν μια χούφτα άσχετοι και βρώμικοι τάχιστα πάνω σε ερείπια, που τους ενώνει μόνο η εξουσία και η συνέχιση των προνομίων της ολιγαρχίας.

Με ενδιαφέρει η πατρίδα μας και η καθαρή λύση εξουσίας της κεντροδεξιάς, που να είναι όμως πιο δεξιά και πιο πατριωτική, αλλιώς να μας λείπει το κάστανο.

Ο Τσίπρας είδε φως και μπήκε. Του είχατε αφήσει ανοιχτά. Ποιος φταίει; Προφανώς όλοι οι άλλοι.

Δεν με αφορά επίσης αυτό, δεν φταίμε εμείς.
Ποιοι είμαστε εμείς;
Η ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΗ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ.
Του Καραμανλή, του Μολυβιάτη, του Σιούφα, του Στεφανόπουλου και άλλων πολλών νέων αξιόλογων στελεχών της κεντροδεξιάς, που τους ακολούθησαν.

Τι δουλειά έχουμε εμείς, με όλους αυτούς τους υφιστάμενους προσκυνητές της Γερμανικής μπότας; της πολιτικής της φτώχειας; της εύνοιας της ολιγαρχίας; των μνημονιακών συνταγών λιτότητας; της απαξίωσης του έθνους μας στους ευρωπαικούς θεσμούς και την παγκόσμια κοινότητα ;

Τι δουλειά έχουμε εμείς, η “πεφωτισμένη κεντροδεξιά” με τους “σοιμπλάκηδες της ΝΔ” ;
Καμία. Ούτε πρέπει να έχουμε, ούτε πρόκειται να κυβερνήσουμε μαζί τους. Θα περιμένουμε.
Σύντομα θα δημιουργηθεί πλειοψηφικό ρεύμα εξουσίας, που θα παρασύρει όλο αυτό το “άρρωστο” πολιτικό προσωπικό της παρακμής του έθνους μας.

Facebook Comments