“Μήπως τελικά οι κ.κ. Ντάισελμπλουμ και Ντράγκι είναι…. Ανεξάρτητοι Έλληνες;” διερωτάται ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλης Καπερνάρος, τονίζοντας:

“Μόνο με αυτή την παραδοχή θα μπορούσε να επιβεβαιωθεί το κυνήγι των μαγισσών της Κυβέρνησης Σαμαρά, η οποία επιμένει να μας χαρακτηρίζει Κασσάνδρες της πολιτικής σκηνής”.

Ωστόσο, εχθές, επισημαίνει ο κ. Καπερνάρος, “ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, διέψευσε τα ευφάνταστα σενάρια του κ. Σαμαρά για απομνημονιοποίηση της «αναπτυσσόμενης» Ελλάδας, για να τον επιβεβαιώσει σήμερα ο Μάριο Ντράγκι, ο οποίος δήλωσε με σαφήνεια πως μια ενδεχόμενη νέα βοήθεια προς την Ελλάδα θα επιφέρει και πρόσθετους όρους”.

“Πρόκειται για την απόλυτη εκμηδένιση του κ. Στουρνάρα, ο οποίος στις 25 Αυγούστου δήλωνε: “Αν χρειαστεί περαιτέρω στήριξη η Ελλάδα, αυτή θα είναι της τάξεως των 10 δισ. Ευρώ… Και δε μιλάμε για νέο μνημόνιο, αλλά για ένα πακέτο οικονομικής στήριξης, χωρίς νέους όρους. Εξάλλου μέχρι το 2015 έχουν τεθεί οι στόχοι -οι υποχρεώσεις μας- και δε μπορούν να απαιτηθούν άλλα μέτρα, ούτε να τεθούν άλλοι στόχοι”” καταλήγει ο κ. Καπερνάρος.

Facebook Comments