Πολιτικός ρεαλισμός από τον Πρωθυπουργό

Κουτσούκος Γιώργος

Πολιτικός ρεαλισμός από τον Πρωθυπουργό, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Μετά την παρέμβαση Ομπάμα έπεσαν οι τόνοι μεταξύ Ελλάδας-Γερμανίας (με τι ανταλλάγματα ισως δεν το μάθουμε ποτέ). O πρωθυπουργός μετά τους λάθος χειρισμούς ειδικά με τον  κ. Βαρουφάκη, και την έντονη αντιμνημονιακή ρητορική και το σκήσιμο μνημονίων ( που του έδωσε την πρωθυπουργία) ανέκρουσε πρύμα στην  συνάντηση με την κα Μέρκελ,  στη Γερμανία.

Οι άναρθρες κραυγές και οι ακραίες αποψεις πρέπει να απομονωθουν στον ΣΥΡΙΖΑ. 
Η κυβέρνηση ΤΣΙΠΡΑ πρέπει να καταλάβει οτι Η ΑΝΤΙΠΑΛΌΤΗΤΑ με όλους τους εταίρους  ΟΔΉΓΗΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ & ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΣΦΥΞΙΑ.(η οικονομική κατάρρευση ηταν  θέμα 2 εβδομάδων).

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ πρέπει με ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ να εφαρμοσει όλες τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις , να κάνει αποκρατικοποιήσεις , να δημιουργήσει σταθερό οικονομικό & φορολογικό περιβάλλον.
Μόνο με αυτό τον τρόπο θα προσελκυθούν επενδύσεις, θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας και θα έρθει ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

Ο πρωθυπουργός στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων την ύστατη ώρα και με ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ φαίνεται να έχει την δυνατότητα -με προυποθέσεις -να αποφύγουμε να ΤΣΑΚΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ.

Η ΕΛΛΑΔΑ χρειάζεται πολιτικά στελέχη χωρίς ΟΠΑΔΙΚΕΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ που έχουν ΓΝΩΣΕΙΣ & ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ & μπορούν να ΣΥΝΘΕΣΟΥΝ, και να φέρουν ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

Η Ελληνική κοινωνία υποφέρει , η αγορά έχει ΣΤΕΡΕΨΕΙ, και χρειάζονται ΑΜΕΣΑ ΛΥΣΕΙΣ και ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ.

υ.σ. οσον αφορά το θέμα κ.ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ άν ο ίδιος δεν έχει το ΦΙΛΟΤΙΜΟ να παραιτηθεί μετά το ΜΕΓΑ ΗΘΙΚΟ (τουλάχιστον) ΣΚΑΝΔΑΛΟ που δημιούργησε, πρέπει να ΑΠΟΠΕΜΦΘΕΙ ΑΜΕΣΑ..