Κλείνει η Λαϊκή Τράπεζα - Διαψεύδει η ΚτΚ - Όριο ανάληψης 260 ευρώ θέσπισε η Λαϊκή

MarketNews

Κλείνει η Λαϊκή Τράπεζα - Διαψεύδει η ΚτΚ - Όριο ανάληψης 260 ευρώ θέσπισε η Λαϊκή , ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα

Πριν από λίγο ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha ανακοίνωσε πως οι εργαζόμενοι στην Λαϊκή Τράπεζα έλαβαν επιστολή σύμφωνα με την οποία τους γνωστοποιείται πως η Λαϊκή Τράπεζα κλείνει.... Το ίδιο μεταδίδει και ο ο τηλεοπτικός σταθμός ΡΙΚ.

ΡΙΚ

Η Λευκωσία αποφάσισε να προχωρήσει στο κλείσιμο της Λαϊκης Τράπεζας, σύμφωνα με ρεπορτάζ που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΡΙΚ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η απόφαση έχει ήδη ανακοινωθεί στους εργαζόμενους της τράπεζας.

 

Τελευταία ενημέρωση: 18:25

Σε διάψευση της πληροφορίας που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΡΙΚ Sat ότι κλείνει η Λαϊκή Τράπεζα προχώρησε η Εκπρόσωπος Τύπου της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου, Αλίκη Στυλιανού.

Μιλώντας στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό η κα Στυλιανού δήλωσε «Είμαι υποχρεωμένη να διαψεύσω αυτές τις πληροφορίες και να καθησυχάσω τον κόσμο της Λαϊκής. Λυπάμαι πολύ για αυτές τις πληροφορίες», ενώ ερωτηθείσα αν προωθείται νομοσχέδιο για την αναδιάρθρωση της Τράπεζας δήλωσε: "η αναδιάρθρωση δεν είναι κλείσιμο".