«Ο μαύρος πύργος»

Υπάρχουν κι άλλοι κόσμοι εκτός από τους δικούς μας. Ο Μαύρος Πύργος του Stephen King, η φιλόδοξη και σαρωτική ιστορία ενός από τους πιο αγαπητούς συγγραφείς στον πλανήτη, ζωντανεύει για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη. Ο τελευταίος Πιστολέρο, Roland Deschain (Idris Elba), βρίσκεται σε αιώνια μάχη με τον Walter O’Dim, τον Μαυροντυμένο Άντρα (Matthew McConaughey). Ο Deschain είναι αποφασισμένος να εμποδίσει τον Μαυροντυμένο Άντρα απ’ το να γκρεμίσει το Μαύρο Πύργο, ο οποίος συγκρατεί το σύμπαν από το να διαλυθεί. Με το πεπρωμένο των κόσμων να διακυβεύεται, το καλό και το κακό θα συγκρουστούν στην έσχατη μάχη, μια και μόνο ο Roland μπορεί να προστατέψει τον Πύργο από τον Μαυροντυμένο Άντρα.

Σκηνοθεσία: Νικολάι Άρσελ
Ηθοποιοί: Μάθιου Μακόναχι και τους Ίντρις Έλμπα, Κάθριν Γουίνικ, Τζάκι Ερλ Χέιλι, Έιμπι Λι και Τομ Τέιλορ

«Στα ίχνη του ανέμου»

Μια νεαρή πράκτορας του FBI, ένας βετεράνος ανιχνευτής και ο τοπικός σερίφης συνεργάζονται για να διαλευκάνουν το φόνο μιας κοπέλας στην περιοχή ενός ορεινού ινδιάνικου καταυλισμού στο Γουαϊόμινγκ.

Σκηνοθεσία Τέιλορ Σέρινταν με τους: Τζέρεμι Ρένερ, Ελίζαμπεθ Όλσεν, Γκράχαμ Γκριν, Τζούλια Τζόουνς

«Σε απόσταση ασφαλείας»

Ένας βετεράνος των ειδικών δυνάμεων, και τώρα υπεύθυνος ασφαλείας ενός mall, πρέπει να προστατεύσει μια μικρή κοπέλα από μιαν αδίστακτη συμμορία που την έχει στοχοποιήσει για να μην καταθέσει σε μια κρίσιμη δίκη.

Σκηνοθεσία Αλέν Ντεροσέρ με τους: Αντόνιο Μπαντέρας, Μπεν Κίνγκσλεϊ, Λίαμ ΜακΙντάιρ

«Σουζάνα με σκοτώνεις»

Ο Ελίχιο είναι ένας Μεξικανός δευτεροκλασάτος ηθοποιός που ένα πρωί διαπιστώνει πως η γυναίκα του τον έχει εγκαταλείψει εντελώς απροειδοποίητα. Την αναζητά παντού και όταν ανακαλύπτει πως έχει φύγει από την πόλη του Μεξικού για ένα λογοτεχνικό εργαστήριο στην Άιοβα, παίρνει το πρώτο αεροπλάνο για τις ΗΠΑ.

Σκηνοθεσία Ρομπέρτο Σνάιντερ με τους: Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ, Βερόνικα Ετσέγκουι, Μπιόρν Χίλνουρ Χάλαρντσον

 

Facebook Comments