Η σειρά People GTi της Kymco αποκτά ένα καινούριο μέλος που ξεχωρίζει από τα χαρακτηριστικά του και όσα προσφέρει στον αναβάτη του. Διαθέτει υγρόψυκτο κινητήρα 125 κ.εκ. τεχνολογίας G5 και προδιαγραφών ρύπων Euro-4, που αποδίδει 14,4 ίππους, χαρίζοντας έτσι ιδανικό συνδυασμό επιδόσεων και οικονομίας. Διαθέτει 4βάλβιδη κεφαλή και σύστημα τροφοδοσίας μέσω ηλεκτρονικού ψεκασμού, ενώ η ύπαρξη μονού επικεφαλής εκκεντροφόρου υπόσχεται την ιδανική για χρήση πόλης απόδοση στις χαμηλoμεσαίες στροφές.

Το πλαίσιο, τα φρένα, η ανάρτηση και οι τροχοί των 16” είναι ίδια με το μεγαλύτερο μοντέλο των 300 κ.εκ., προσφέροντας με τον τρόπο αυτό κορυφαία χαρακτηριστικά και οδική συμπεριφορά. Το σύστημα συνδυασμένης λειτουργίας φρένων CBS είναι αυτό που αυξάνει σε σημαντικό βαθμό τη συνολική ασφάλεια. 

Ο βασικός εξοπλισμός διαθέτει μεταξύ άλλων, κεντρικό και πλαϊνό σταντ, σχάρα, αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα, πλήρη ψηφιακό και αναλογικό πίνακα οργάνων, Smart Key και κεντρικό διακόπτη πολλαπλών χρήσεων με αντικλεπτική προστασία, φώτα και φλας τεχνολογίας LED, δισκόφρενα μπροστά και πίσω, παροχή 12V για φόρτιση κινητού και ένδειξη service. Μπορείτε να αποκτήσετε το νέο Kymco People GTi 125 CBS με €3.295 μετρητοίς με εργοστασιακή εγγύηση δύο ετών χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων, ή να διαλέξετε ανάμεσα σε 12 άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας, ή 18 μήνες με τραπεζική χρηματοδότηση και επιδότηση μέρους των τόκων, ή έως 72 δόσεις με έντοκη τραπεζική χρηματοδότηση!

Facebook Comments