Αυγή κατά Πατούλη: Θυμήθηκε την αφισορύπανση μία μέρα πριν το Φεστιβάλ Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ

2 λεπτά ανάγνωση
27 Σεπτεμβρίου 2019

Ο Πατούλης θυμήθηκε την αφισορύπανση… μία μέρα πριν το Φεστιβάλ Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ και ξήλωσε όλες τις αφίσες επιδεικνύοντας άμεσα αντανακλαστικά”, γράφει σε άρθρο της η Αυγή.

“Τι σύμπτωση που η πρωτοβουλία αυτή συνέπεσε με το τριήμερο Φεστιβάλ της Νεολαίας και τα συνεργεία της Περιφέρειας κατέβασαν όλες τις αφίσες για το φεστιβάλ και όσες ενημέρωναν ότι θα μιλήσει ο πρόεδρος του, Αλέξης Τσίπρας την Κυριακή”, συμπληρώνει η Αυγή.

Μάλιστα αναφέρει η Αυγή ότι η Νέα Δημοκρατία καταγγέλλει το ΣΥΡΙΖΑ για αφισορύπανση αλλά “για όσους όμως δεν έχουν φίλους επιχειρηματίες καναλάρχες, η αφίσα είναι ο μόνος τρόπος να επικοινωνήσουν το μήνυμα τους στο ευρύτερο κοινό”.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γεροβασίλη στη χθεσινή απεργία: «Οι εργαζόμενοι διεκδικούν αξιοπρέπεια στη ζωή και στην εργασία» – Όταν σε Αυγή και Κόκκινο είναι απλήρωτοι εδώ και 4 μήνες

Η Όλγα Γεροβασίλη σε πρόσφατη τοποθέτησή της δήλωσε ότι «οι εργαζόμενοι διεκδικούν

Θ. Καρτερός κατά Στ. Κασσελάκη: “Ανεύθυνος ή και τυχοδιώκτης”

Με ένα ιδιαίτερα επιθετικό άρθρο στην “Αυγή”, ο Θανάσης Καρτερός κατηγορεί τον

Έλ. Ακρίτα: Από την πρώτη στιγμή που βγήκε ο Κασσελάκης τον πολεμάνε

Η Έλενα Ακρίτα βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για την πρόταση μομφής κατά Κασσελάκη