Αυλωνίτου: «Άδικος και εξοργιστικός ο ΕΝΦΙΑ – θα τον μειώσουμε 30% – παραμένουμε αριστεροί»

3 λεπτά ανάγνωση
30 Αυγούστου 2018

Μία ημέρα μετά την ανάρτηση των εκκαθαριστικών του ΕΝΦΙΑ για το 2018, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου επανήλθε σε υποσχέσεις περί μείωσής του κατά περίπου 30%.

Σε ερώτηση αν παραμένει  “άδικος και εξοργιστικός” ως φόρος, η κ. Αυλωνίτου, μιλώντας στον ραδιοσταθμό ΘΕΜΑ 104,6, είπε: “Βεβαίως παραμένει, τον ΕΝΦΙΑ δεν τον νομοθέτησε ο ΣΥΡΙΖΑ, τον διατήρησε γιατί μέχρι πριν λίγες μέρες ζούσαμε σε ένα μνημονιακό καθεστώς, τα μνημόνια έχουν τελειώσει, περιμένετε να ακούσετε τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ όπου εκεί αναμένουμε να ακούσουμε μια σταδιακή  μείωση του ΕΝΦΙΑ που θα είναι περίπου στο 30% από όσο γνωρίζω” και συνέχισε λέγοντας: “Κι εγώ θέλω να δω ότι οι περισσότεροι πολίτες που έχουν ανάγκη δεν θα πληρώσουν ΕΝΦΙΑ κάποια στιγμή”

Αναφερόμενη στην υπουργοποίηση της Κατερίνας Παπακώστα, η κ. Αυλωνίτου τόνισε ότι η κ. Παπακώστα δεν εντάχθηκε στο ΣΥΡΙΖΑ, ήταν μια ανεξάρτητη βουλευτής η οποία διεγράφη από το κόμμα της. Σύμφωνα με τη βουλευτή του μείζονος κόμματος της συμπολίτευσης, “ο πυρήνας αυτής της κυβέρνησης παραμένει αριστερός,  αλλά συνεχίζει να διεκδικεί και την επόμενη εκλογή της όχι πλέον ως Αριστερά, αλλά ως ένα  κόμμα που θα μπορούν να  ακουμπήσουν οι περισσότεροι Έλληνες πολίτες”.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Α. Λοβέρδος: «Πιθανόν το “ΟΧΙ σε όλα” από τα κόμματα της Αριστεράς»

Η επισήμανση του Ανδρέα Λοβέρδου αποτυπώνει μια πάγια στάση των κομμάτων της

E. Καλογεροπούλου για ”Βιολάντα”: «Με 5 νεκρούς υπάρχει ενσυναίσθηση στην κυβέρνηση;!»

Η παρέμβαση της Ελένης Καλογεροπούλου για την υπόθεση της «Βιολάντα» κινείται περισσότερο

Ά. Πορτοσάλτε για Τρίκαλα: «Το να λένε ότι η Κυβέρνηση δολοφόνησε είναι τυμβωρυχία και εκμετάλλευση του πόνου των συγγενών»

Ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε σχολίασε τις αντιδράσεις για την υπόθεση των Τρικάλων.