Βελόπουλος: Τον μήνυσε ηλικιωμένος για κρέμα που «υποσχόταν» αποτελεσματική στύση

2 λεπτά ανάγνωση
8 Ιουνίου 2022

Με 250 ψήφους κατά, όσοι και οι παρόντες βουλευτές που ψήφισαν, η Ολομέλεια της Βουλής, απέρριψε το αίτημα για άρση ασυλίας του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου.

Σημειώνεται ότι ομόφωνα και η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής είχε εισηγηθεί την μη άρση ασυλίας του κ. Βελόπουλου, η υπόθεση του οποίου αφορούσε μήνυση εναντίον του από έναν ηλικιωμένο άνδρα ο οποίος υποστήριζε ότι «του έδωσε μια κρέμα για τη στύση και δεν είδε αποτέλεσμα».

Ειδικότερα, η κατηγορία αφορούσε στο αδίκημα της αντιποίησης του ιατρικού επαγγέλματος με αφορμή αυτά που κατά το παρελθόν έχει παρουσιάσει ο κ. Βελόπουλος στις τηλεοπτικές του εκπομπές ως ιατρικά προϊόντα. Σύμφωνα με πρόσφατη δήλωση από τον εκπρόσωπο της Ελληνικής Λύσης, ο μηνυτής επιθυμούσε να ενταχθεί προεκλογικά στο κόμμα.

Πηγή: Reader.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την άρση ασυλίας του Π. Πολάκη αποφάσισε η Βουλή

Την άρση της ασυλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη, με 169

Σπ. Μπιμπίλας για Ζ. Κωνσταντοπούλου: «Έχω αισθανθεί ότι ξεπέρασε το όριο»

Όταν η κριτική προέρχεται πλέον εκ των έσω, το πολιτικό μήνυμα αποκτά

Εισήγηση για άρση ασυλίας του βουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Μαρκόπουλου

Την άρση της ασυλίας του βουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Μαρκόπουλου εισηγείται στην