Βενεζουέλα: Στους 65 οι νεκροί

3 λεπτά ανάγνωση
5 Ιουνίου 2017

Υπέκυψε στα τραύματά του o νεαρός άνδρας τον οποίο μαχαίρωσαν και κατόπιν πυρπόλησαν άγνωστοι κατά τη διάρκεια διαδήλωσης την 20ή Μαΐου κατά του προέδρου Νικολάς Μαδούρο, με αποτέλεσμα να αυξηθεί στους 65 ο αριθμός των νεκρών.

Ο Ορλάντο Φιγκουέρα, 22 ετών, άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν, έχοντας υποστεί σοβαρά εγκαύματα, ήταν το μήνυμα που ανήρτησε στο Twitter η εισαγγελία. Στο ίδιο μήνυμα προστίθεται ότι οι έρευνες συνεχίζονται για να εξακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες της επίθεσης.

 

«Ο Ορλάντο Φιγκουέρα απεβίωσε από καρδιακή ανακοπή, αφού τον μαχαίρωσαν και τον έκαψαν ζωντανό από μίσος παρανοϊκοί στην Αλταμίρα, στο δυτικό Καράκας», έγραψε σε μήνυμα στο Twitter ο υπουργός Επικοινωνιών Ερνέστο Βιγιέγκας.

Ο Νικολάς Μαδούρο είχε δηλώσει όταν δημοσιεύτηκαν τα βίντεο με το περιστατικό ότι ο νεαρός άνδρας δολοφονήθηκε από αντιπάλους του που νόμιζαν ότι ήταν υποστηρικτής του, συγκρίνοντας τους δράστες, που προς το παρόν δεν έχουν ταυτοποιηθεί, με τους «τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους».

Η γενική εισαγγελέας Λουίζα Ορτέγκα εξέφρασε αμφιβολίες σχετικά με την αυθεντικότητα των βίντεο.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ά. Πορτοσάλτε για Τρίκαλα: «Το να λένε ότι η Κυβέρνηση δολοφόνησε είναι τυμβωρυχία και εκμετάλλευση του πόνου των συγγενών»

Ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε σχολίασε τις αντιδράσεις για την υπόθεση των Τρικάλων.

Εφτά νεκροί φίλαθλοι του ΠΑΟΚ σε τροχαίο στη Ρουμανία

Σε σοβαρό δυστύχημα φέρονται να εμπλέκονται Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ στη Ρουμανία

Ισπανία: 39 νεκροί, 73 τραυματίες μετά τον εκτροχιασμό δύο τρένων υψηλής ταχύτητας

Σιδηροδρομικό δυστύχημα στη νότια Ισπανία, στο οποίο ενεπλάκησαν δυο συρμοί υψηλής ταχύτητας,