Bild: Ο Τσίπρας βάζει «φίμωτρο» στον Βαρουφάκη

2 λεπτά ανάγνωση
4 Μαρτίου 2015

«Φωτιές» ανάβει για μία ακόμη φορά η γερμανική εφημερίδα Bild με δημοσίευμά της που αναφέρεται ξανά στον Έλληνα υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Βαρουφάκη, με τον απαξιωτικό τίτλο «Φίμωτρο για τον άξεστο υπουργό Οικονομικών της Αθήνας – Επειδή συνεχώς προκαλεί φασαρία».
Όπως επισημαίνει η εφημερίδα, ο κ.Βαρουφάκης εδώ και εβδομάδες εμφανίζεται μιλώντας για τις δεσμεύσεις της Ελλάδας για μεταρρυθμίσεις: τώρα πλέον θα περιορίσει τις εμφανίσεις του.

Και επισημαίνει: «Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προσωπικά παρενέβη για να βάλει “φίμωτρο” και να δίνει λιγότερες συνεντεύξεις»

Η εφημερίδα αναφέρει ακόμη ότι για την επικείμενη συνάντηση της Δευτέρας στο Eurogroup προορίζεται ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης, ενώ επικαλείται τα λεγόμενα πηγής της, η οποία τονίζει: «Ο Δραγασάκης τουλάχιστον ξέρει πώς να συμπεριφερθεί».

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

UBS: Το εντυπωσιακό comeback των ελληνικών ομολόγων

Από «παράδειγμα προς αποφυγή» στις διεθνείς αγορές χρέους, η Ελλάδα έχει εξελιχθεί

Δημοσιονομικοί κανόνες ΕΕ: επιστροφή στη λιτότητα ή «ευελιξία» για επενδύσεις;

Η συζήτηση για τους νέους δημοσιονομικούς κανόνες της ΕΕ έχει επανέλθει δυναμικά

Focus: Η Γερμανία μπορεί να διδαχθεί από την Ελλάδα στα θέματα κράτους πρόνοιας

Να διδαχθεί από την Ελλάδα στα θέματα κράτους πρόνοιας, καλεί το περιοδικό