Δ. Καμμένος: «Έχει καταλυθεί η τάξη και ο νόμος» – «υπάρχει πολιτική ανοχή στα μέλη του Ρουβίκωνα»

3 λεπτά ανάγνωση
26 Οκτωβρίου 2017

Την απαράδεκτη δράση του Ρουβίκωνα στον Ευαγγελισμό, όπου βίντεο δείχνει μέλη του να απειλούν ευθέως γιατρό ότι «θα σου σπάσουμε το κεφάλι» και «θα σου κόψουμε το χέρι», στηλίτευσε σήμερα το πρωί ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Δημήτρης Καμμένος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

«Έχει καταλυθεί η τάξη και ο νόμος» ανέφερε ο κ. Καμμένος, ο οποίος δεν μάσησε τα λόγια του για τη στάση της κυβέρνησης: «Υπάρχει μία πολιτική ανοχή στα μέλη του Ρουβίκωνα, να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, το είχαμε δει και στη Βουλή». Λίγο μετά επανήλθε, σημειώνοντας πως θεωρείται αυτονόητο να ρίξει κάποιος μολοτόφ σε τρόλεϊ, έτσι γίνεται και για τον Ρουβίκωνα και για άλλες συλλογικότητες και ότι «η πολιτική πρέπει να αλλάξει».

Επίσης, ο κ. Καμμένος, όταν κλήθηκε να σχολιάσει παλαιότερη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου ότι είναι ακτιβιστικές οι ενέργειες του Ρουβίκωνα, διαφώνησε λέγοντας ότι «δεν ειναι ακτιβιστική ενέργεια», ενώ πρόσθεσε ότι, όταν Χρυσαυγίτες έκαναν το ίδιο, τους κατηγορούσαμε.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πελετίδης και κάθε Πελετίδης ήθελε νεκρούς, ήθελε καμένους

Ο κομμουνιστής δήμαρχος της Πάτρας, Πελετίδης, δε θέλει 112. Θέλει με δρεπάνια

Ά. Πορτοσάλτε για Ρουβίκωνα: «Είναι πράξη εκφοβισμού – Θυμίζει “Νύχτα των Κρυστάλλων” στη Γερμανία»

Άρης Πορτοσάλτε και Χάρης Ιωάννου μιλούν στο «Σήμερα» για την πορεία του

Α. Πορτοσάλτε: Καμία Δικαιοσύνη δεν θα απονεμηθεί στην πλατεία Συντάγματος

Το σχόλιο του Άρη Πορτοσάλτε για την επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι