ΔΕΔΔΗΕ: Νέο γραφείο ΑΠΕ για τη Δυτική Μακεδονία στην περιοχή της Κοζάνης

2 λεπτά ανάγνωση
31 Αυγούστου 2020

O ΔΕΔΔΗΕ ανακοίνωσε ότι αύριο Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου 2020, ξεκινά η λειτουργία του νέου γραφείου ΑΠΕ Δυτικής Μακεδονίας, στην περιοχή της Κοζάνης.

Το νέο γραφείο βρίσκεται στην έδρα του ΔΕΔΔΗΕ για την περιοχή Κοζάνης και  η λειτουργία του αναμένεται να συμβάλει στην ταχύτερη και αποτελεσματικότερη διαδικασία σύνδεσης των έργων ΑΠΕ με το Δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας.

Παράλληλα η λειτουργία του εντάσσεται στην ευρύτερη στρατηγική του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας για την προώθηση εγκατάστασης σταθμών ΑΠΕ στις λιγνιτικές περιοχές (Δυτική Μακεδονία και Δήμος Μεγαλόπολης).

Εξάλλου για τις περιοχές αυτές θα συντάσσεται ειδικός κατάλογος προτεραιότητας για αιτήσεις, οι οποίες και θα αξιολογούνται παράλληλα σε σχέση με τις λοιπές αιτήσεις της ίδιας διοικητικής περιφέρειας του ΔΕΔΔΗΕ. 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όμιλος ΔΕΗ: Ξεκινά η διάθεση Ομολόγου της ΔΕΗ για τους κατοίκους των νομών Κοζάνης – Φλώρινας

Ο Όμιλος ΔΕΗ, όπως δεσμεύτηκε κατά την παρουσίαση του επενδυτικού του πλάνου

ΔΕΗ: Το μεγάλο ενεργειακό δίκτυο συνεργασιών που χτίζει ο όμιλος – ΑΠΕ, αποθήκευση και διεθνής επέκταση στο επίκεντρο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο ενεργειακός μετασχηματισμός της ΔΕΗ.

Κ. Μαύρος – ΔΕΗ: «Έχουμε διπλασιάσει την εγκατεστημένη ισχύ μας στη Ρουμανία»

Τη στρατηγική του Ομίλου ΔΕΗ στη Ρουμανία παρουσίασε ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος