ΔΕΗ: Εκπτώσεις στα τιμολόγια 30.000 επιχειρήσεων από την 1η Ιανουαρίου 2015

3 λεπτά ανάγνωση
17 Οκτωβρίου 2014

Εκπτώσεις από 2% έως 5,5% στα τιμολόγια ηλεκτρικής ενέργειας για 30.000 επιχειρήσεις που ηλεκτροδοτούνται από τα δίκτυα χαμηλής και μέσης τάσης, από την 1η Ιανουαρίου του 2015, ανακοίνωσε σήμερα η ΔΕΗ.

Η νέα τιμολογιακή πολιτική, όπως επισημαίνει, αφορά εταιρίες και επιχειρηματικούς ομίλους που καταναλώνουν τουλάχιστον μία γιγαβατώρα τον χρόνο και θα συμβάλει στην προσπάθεια μείωσης του λειτουργικού κόστους και βελτίωσης της ανταγωνιστικότητάς τους.

Το ποσοστό της έκπτωσης θα κλιμακώνεται ανάλογα με το ύψος της κατανάλωσης και θα υπολογίζεται επί των σημερινών τιμολογίων. Ακόμη, η ΔΕΗ σημειώνει ότι η νέα τιμολογιακή πολιτική προστίθεται στη μείωση τιμών που πραγματοποιήθηκε εφέτος τον Ιούλιο, κυρίως για μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Ήδη, η ΔΕΗ εφαρμόζει εκπτώσεις από 3% έως 5,5% στους πελάτες μέσης τάσης με κατανάλωση πάνω από 10 γιγαβατώρες. Προϋπόθεση για την παροχή της έκπτωσης, η οποία δίνεται απολογιστικά μετά το κλείσιμο του έτους, είναι η εμπρόθεσμη εξόφληση των λογαριασμών.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΗ: Επίτευξη στόχων για το 2025 με προσαρμοσμένο EBITDA στα €2 δισ. και καθαρά κέρδη στα €0,45 δισ.

Η ΔΕΗ κατέγραψε ισχυρές επιδόσεις για ένα ακόμη έτος επιτυγχάνοντας τους στόχους

Όμιλος ΔΕΗ: Σημαντική αναβάθμιση από την EcoVadis στην αξιολόγηση βιωσιμότητας

Σημαντική βελτίωση κατέγραψε ο Όμιλος ΔΕΗ στην αξιολόγηση βιωσιμότητας από την EcoVadis,

Όμιλος ΔΕΗ: Ξεκινά η διάθεση Ομολόγου της ΔΕΗ για τους κατοίκους των νομών Κοζάνης – Φλώρινας

Ο Όμιλος ΔΕΗ, όπως δεσμεύτηκε κατά την παρουσίαση του επενδυτικού του πλάνου