ΔΕΗ: Προβλήματα στη λειτουργία του τηλεφωνικού κέντρου 11770

2 λεπτά ανάγνωση
6 Ιουλίου 2020

Επανέρχεται σταδιακά η λειτουργία του τηλεφωνικού κέντρου 11770 της ΔΕΗ, στο οποίο είχαν παρουσιαστεί προβλήματα από το πρωί λόγω βλάβης στην οπτική ίνα του τηλεπικοινωνιακού παρόχου.

Όπως γνωστοποίησε η επιχείρηση, «από τις 08:00 π.μ. σήμερα υπήρξε σοβαρή βλάβη στην οπτική ίνα του τηλεπικοινωνιακού παρόχου, που υποστηρίζει τις υπηρεσίες διασύνδεσης, με αποτέλεσμα να επηρεαστεί η λειτουργία του τηλεφωνικού κέντρου 11770».

«Από την πρώτη στιγμή η ΔΕΗ ήρθε σε άμεση επαφή με τους συνεργάτες της, που κατέβαλαν κάθε προσπάθεια για την αποκατάσταση της λειτουργίας. Ήδη, από τις 10:30 π.μ. επανέρχεται σταδιακά η πλήρης λειτουργία του τηλεφωνικού κέντρου» επισημαίνεται στην ανακοίνωση της επιχείρησης.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

Latest from Blog

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΗ myBusiness Dynamic: Δυναμική τιμολόγηση ρεύματος επιχειρήσεων για έλεγχο κατανάλωσης και κόστους

Διαθέσιμο για παραγγελίες είναι πλέον το ΔΕΗ myBusinessDynamic, το νέο προϊόν ρεύματος

Χρηματιστήριο: : Μάχη ισορροπιών στο φινάλε – “Σβήστηκαν” οι πιέσεις στις δημοπρασίες

Χωρίς ουσιαστική μεταβολή ολοκληρώθηκε η τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας στη Λεωφόρο Αθηνών.

ΔΕΗ: 1.700 μαθητές σε 6 νησιά συμμετείχαν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Το Πλαστικό μου κι Εγώ»

Με τη συμμετοχή 1.700 μαθητών και 135 εκπαιδευτικών ολοκληρώθηκε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα