Διάγγελμα Μητσοτάκη στις 19:30 – ανακοινώνει το lockdown

2 λεπτά ανάγνωση
9 Φεβρουαρίου 2021

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα απευθυνθεί σήμερα, στις 19:30, με τηλεοπτικό μήνυμα προς τους πολίτες για την πανδημία και τα μέτρα για την προστασία της Δημόσιας Υγείας.

Μετά την εισήγηση να μπει η Αττική σε καθολικό lockdown, από αύριο στις έξι το πρωί έως την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου, που προχώρησε η επιτροπή των λοιμωξιολόγων.

Η κρίσιμη σύσκεψη των ειδικών είναι σε εξέλιξη, ενώ στο τραπέζι έχει πέσει και η πρόταση το καθολικό lockdown 14 ημερών να εφαρμοστεί σε ολόκληρη τη χώρα και όχι μόνο στην Αττική. Την έκτακτη σύγκλιση της επιτροπής , ζήτησε ο πρωθυπουργός μετά τη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, όπως ανακοίνωσε ο Βασίλης Κικίλιας. Η επιτροπή, όπως είπε, θα εξετάσει τη λήψη μέτρων στην Αττική.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διάγγελμα Μακρόν μία ημέρα μετά την πτώση της κυβέρνησης Μπαρνιέ

Ο πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν θα απευθυνθεί απόψε στις 21:00 (ώρα Ελλάδος) στον

MRB: Στο 28% η ΝΔ, πέμπτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ με 9% αλλά με προβάδισμα Κασσελάκη

Πέμπτο κόμμα – και μάλιστα με μονοψήφιο ποσοστό, στο 9% στην εκτίμηση

«Δίπλα στις διαπιστωμένες διαφωνίες μας μπορούμε να γράφουμε παράλληλη σελίδα με τις συμφωνίες μας»

«Δεν μπορώ παρά να ξεκινήσω με τις ευχαριστίες μου για τη ζεστή