Διαμαρτυρία έξω από τη Βουλή από τις καθαρίστριες του Δρομοκαΐτειου

2 λεπτά ανάγνωση
20 Φεβρουαρίου 2019

Δίωρη διαμαρτυρία έξω από τη Βουλή, στη Β. Σοφίας, προγραμματίζουν για την Τετάρτη, από τις 9 έως τις 11 το πρωί, οι καθαρίστριες του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής «Δρομοκαΐτειο».

Σύμφωνα με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), ο αγώνας τους «για να σώσουν τη δουλειά τους συνεχίζεται. Οι καθαρίστριες του Δρομοκαΐτειου ήταν στον δρόμο μαζί με τις καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν στην αντιπολίτευση, διεκδικώντας εκδίωξη των εργολάβων και την πρόσληψή τους από το Νοσοκομείο.

Μάλιστα, στο Δρομοκαΐτειο στις κινητοποιήσεις εμφανίστηκαν πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ αυτών ο κ. Ξανθός, η κ. Δούρου, ο κ. Μαντάς, δηλώνοντας στήριξη στον αγώνα τους.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο τραπέζι η αναθεώρηση του Συντάγματος – Το δύσκολο στοίχημα Μητσοτάκη

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την εκκίνηση της συνταγματικής αναθεώρησης.

Σπ. Μπιμπίλας: «Βουλευτής είπε σε μένα: “Να σταματήσει το καρότο να μιλάει”»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκάλυψε ένα περιστατικό που, όπως τόνισε, αποτυπώνει το τοξικό

Η μεγάλη εικόνα

Η Βουλή διαρκώς νομοθετεί.  Νόμοι εκδίδονται σωρηδόν με μεγάλη, ή μικρή κυρίως,