Διεγράφη από τη ΝΔ ο Ευ. Αντώναρος – Ζητά εφαρμογή των καταστατικών διαδικασιών

1 λεπτό ανάγνωση
10 Φεβρουαρίου 2018

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης διέγραψε τον Ευάγγελο Αντώναρο μετά από τα σχόλιά του κατά του Αδωνι Γεωργιάδη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με την υπόθεση Novartis.

Η ολιγόλογη ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Ν.Δ, αναφέρει τα εξής: «Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ο κ. Ευάγγελος Αντώναρος τίθεται εκτός Κόμματος».

Σύμφωνα με πληροφορίες του MN, μετά τη διαγραφή του από τη Νέα Δημοκρατία ο Ευάγγελος Αντώναρος ζητά την εφαρμογή των καταστατικών διαδικασιών και να αξιολογηθεί βάσει καταστατικού ο λόγος της διαγραφής του, αφού κληθεί σε απολογία ως προβλέπεται. 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ALCO: Στο 23,5% στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ – Πτώση για ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ

Eν αναμονή των ανακοινώσεων για τα νέα κόμματα από τον Αλέξη Τσίπρα

Μ. Αποστολάκη: «Η πρωτιά της ΝΔ είναι πρόβλημα αποκλειστικά του ΠΑΣΟΚ, τα άλλα κόμματα δεν ενδιαφέρονται να ανατρέψουν τη ΝΔ»

Η τοποθέτηση της Μιλένας Αποστολάκη ότι η πρωτιά της ΝΔ αποτελεί πρόβλημα

Κ. Πιερρακάκης: «Εκλογές θα γίνουν το 2027»

Η δήλωση του Κυριάκου Πιερρακάκη ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2027