Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ΑΘΕ

3 λεπτά ανάγνωση
3 Απριλίου 2025

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο ΑΘΕ, λόγω της διεξαγωγής του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδος.

Ειδικότερα, το Σάββατο 5 Απριλίου από τις 16:00 έως και τις 17:30 θα ισχύσουν οι κάτωθι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

1. Αμφίπλευρος αποκλεισμός του Ανισόπεδου Κόμβου (ΑΚ) Οινοφύτων συμπεριλαμβανομένων των κλάδων εξόδου και της κάθετης οδού.

2. Αμφίπλευρος αποκλεισμός του Α/Κ Μαλακάσας συμπεριλαμβανομένων των κλάδων εξόδου και της κάθετης οδού.

3.  Αποκλεισμός του κλάδου εξόδου του Ημικόμβου (Η/Κ) Μαρκοπούλου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, καθώς και του παράπλευρου κυκλικού κόμβου.  

4.  Αποκλεισμός του κλάδου εξόδου του Η/Κ Καπανδριτίου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, καθώς και της κάθετης οδού.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καρανίκας κατά Ακρίτα: «Αυτό το “πράγμα” είναι επικίνδυνο»

Σε σκληρές δηλώσεις προχώρησε ο Νίκος Καρανίκας προς την Έλενα Ακρίτα μετά

Πέντε από τις έξι συμφωνίες LNG «περνούν» από την Ελλάδα – Στρατηγική αναβάθμιση στον Κάθετο Διάδρομο

Ισχυρό γεωπολιτικό και ενεργειακό αποτύπωμα για την Ελλάδα η «Διατλαντική Σύνοδος για

Χρυσός: Επιστροφή σε ανοδική τροχιά με φόντο γεωπολιτικούς και εμπορικούς κινδύνους

Σε τροχιά ισχυρής ανάκαμψης επέστρεψε ο χρυσός, με τους επενδυτές να αναζητούν