Διευρυμένη σύσκεψη για την προσφυγική κρίση στο Μαξίμου

3 λεπτά ανάγνωση
8 Απριλίου 2016

Νέα διευρυμένη σύσκεψη για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης συγκαλείται αυτή την ώρα στο Μέγαρο Μάξιμου υπό τον Αλέξη Τσιπρα με την συμμετοχή του υπουργού Ναυτιλίας Θοδωρή Δρίτσα, και των αναπληρωτών υπουργών Άμυνας Δημήτρη Βίτσα, Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλα και Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα. Η σύσκεψη πραγματοποιείται στον απόηχο των επεισοδίων σε Πειραιά, Ειδομένη και νησιά.

Στο μεταξύ, σε ένα είδος «εράνου» προχωρά η κυβέρνηση στην προσπάθειά της να αντιμετωπίσει το εκρηκτικό πρόβλημα του προσφυγικού, δημιουργώντας ειδικό λογαριασμό στην Τράπεζα της Ελλάδος με δωρεές και ιδιωτικές χορηγίες για την αρωγή των προσφύγων.


Βολές εναντίον της κυβέρνησης, εξαπέλυσαν πάντως τα κόμματα της αντιπολίτευσης, για την πρόβλεψη της τροπολογίας, που ορίζει ότι η διαχείριση των χρημάτων θα γίνεται κατά παρέκκλιση κάθε ισχύουσας διάταξης και κάθε σχετική λεπτομέρεια για τη λειτουργία του θα καθορίζεται από τον Ευκλείδη Τσακαλώτο. Στοιχείο που κατά την αντιπολίτευση αφήνει σκιές αδιαφάνειας.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

MSCI: Τί σημαίνει η αναβάθμιση της Ελλάδας σε ανεπτυγμένη αγορά

Η αναβάθμιση από τον MSCI σε ανεπτυγμένες αγορές προσελκύει επενδύσεις και βελτιώνει

Επιτόκια Fed και ECB: Τί σημαίνουν για την Ελλάδα, δάνεια και ανάπτυξη

Οι αποφάσεις επιτοκίων από FED και ΕΚΤ επηρεάζουν άμεσα δάνεια, επενδύσεις, ανάπτυξη

Morgan Stanley: Overweight στην Ελλάδα – Γιατί προτείνει τράπεζες μετά την αναβάθμιση του MSCI

Η Morgan Stanley διατηρεί σύσταση overweight για την Ελλάδα.