Διεύρυνση του δικτύου καταστημάτων της H&M στην Ελλάδα

3 λεπτά ανάγνωση
29 Αυγούστου 2016

Το δίκτυο των καταστημάτων της στην Ελλάδα διευρύνει η εταιρεία H&M, Hennes & Mauritz ΑΕ.

Την περασμένη Παρασκευή 26 Αυγούστου, πραγματοποίησε τα εγκαίνια του πρώτου καταστήματός της στη Βέροια στην οδό Μητροπόλεως 53. Το νέο τριόροφο H&M κατάστημα των 1.200 τ.μ. προσφέρει γυναικεία, αντρική, εφηβική και παιδική μόδα.

Η Η&Μ Ελλάδος, θυγατρική της Η&Μ Group, ξεκίνησε τη λειτουργία της τον Μάρτιο του 2007 στην Αθήνα.

Η Η&Μ απαριθμεί 35 καταστήματα σε 14 πόλεις της Ελλάδας: Αθήνα, Βόλο, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Βέροια, Ιωάννινα, Καλαμάτα, Κομοτηνή, Κόρινθο, Λάρισα, Ξάνθη, Πάτρα, Ρόδο και Χανιά.

«Είμαστε ιδιαιτέρως υπερήφανοι για τη θερμή υποδοχή του κόσμου της Βέροιας που βρέθηκε στα εγκαίνια για να γιορτάσει μαζί μας την άφιξη του πρώτου καταστήματος Η&Μ στην πόλη. Στόχος μας είναι να φτάσουμε και να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες των πελάτων μας προσφέροντας τους μια απόλυτη αγοραστική εμπειρία. Βασικός παράγοντας της επιτυχίας μας, οι άνθρωποί μας που μοιράζονται το πάθος μας για μόδα και δουλειά, με αειφόρο τρόπο» ανέφερε σε σχετικές δηλώσεις της η Sandrine Galparoli, Country Manager Ελλάδος, Κύπρου και Βουλγαρίας.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευ. Τσακαλώτος: «Η Ελλάδα θα σωθεί με ένταξη μεταναστών»

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος υποστήριξε ότι η δημογραφική και αναπτυξιακή πρόκληση της χώρας

JP Morgan: Το 2026 η μεγάλη επιστροφή της Ελλάδας στις Ανεπτυγμένες Αγορές – Οι ροές, τα ρίσκα και οι “εκλεκτές” μετοχές

Η JP Morgan βλέπει το 2026 ως έτος αναβάθμισης της Ελλάδας σε

«Το 2027 η Ελλάδα ψηλά χωρίς 17ωρη διαπραγμάτευση, που καταλήγει σε έρπη»

Η Κυβέρνηση υποσχέθηκε να πάει την Ελλάδα, ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΟΛΜΗΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.