Δίκη Χρυσής Αυγής: 13 χρόνια σε Μιχαλολιάκο, Κασιδιάρη, Λαγό – Ισόβια στον Ρουπακιά, με φυλακή κινδυνεύει η Ζαρούλια

2 λεπτά ανάγνωση
11 Μαρτίου 2026

Σε κάθειρξη 13 ετών καταδίκασε το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων τον γενικό γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης. Την ίδια ποινή έλαβαν και οι Κασιδιάρης, Λαγός, Παπάς, Γερμενής και Παναγιώταρος.

Ίδιες με τις πρωτόδικες είναι οι ποινές που επιβλήθηκαν για το διευθυντήριο της εγκληματικής οργάνωσης με 13 χρόνια κάθειρξη για τους 6 από τους 7 και 10 για τον Ματθαιόπουλο.

Ισόβια και 10 χρόνια στο Ρουπακιά. Έξι πρώην βουλευτές που πήραν ελαφρυντικό καταδικάστηκαν σε πέντε χρόνια φυλάκιση, οι υπόλοιποι από 5 έως 7 χρόνια κάθειρξη. Η Ζαρούλια κινδυνεύει με φυλακή καθώς έλαβε πέντε χρόνια κάθειρξη και δεν έχει κάνει μια μέρα φυλακή.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το παιχνίδι στο Αιγαίο αλλάζει

Η συζήτηση για την αποτρεπτική ισχύ της Ελλάδας στο Αιγαίο επανέρχεται δυναμικά

Στο τραπέζι πτήση επαναπατρισμού Ελλήνων από τα ΗΑΕ με τα κατοικίδιά τους

Σε αναζήτηση λύσης για τον επαναπατρισμό Ελλήνων πολιτών που παραμένουν εγκλωβισμένοι στα

Οδ. Κωνσταντινόπουλος: «Χρειαζόμαστε αλλαγές στο ΠΑΣΟΚ για να έχουμε τύχη στις εκλογές»

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος υπογράμμισε ότι το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται ουσιαστικές αλλαγές προκειμένου να