Δ. Καμπουράκης: «Η εικόνα του Α. Σαμαρά απομείωσε πολύ το πολιτικό του μήνυμα, φάνηκε κουρασμένος και μεγάλος»

2 λεπτά ανάγνωση
11 Νοεμβρίου 2025
Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

Ο Δημήτρης Καμπουράκης, σχολιάζοντας τη συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά, στάθηκε περισσότερο στην εικόνα και τον τρόπο παρουσίασης παρά στο περιεχόμενο των δηλώσεων.

Όπως είπε, η εμφάνιση του πρώην πρωθυπουργού «απομείωσε σημαντικά το πολιτικό του μήνυμα», καθώς «φάνηκε κουρασμένος και μεγάλος».

Ο γνωστός δημοσιογράφος πρόσθεσε πως «όσα είπε, τα έχει επαναλάβει χίλιες φορές» και ότι η επανάληψη χωρίς νέα επιχειρήματα ή προτάσεις στερεί δυναμική από την παρέμβασή του.

Με αυτόν τον τρόπο, ο Καμπουράκης υπονόησε ότι η συνέντευξη περισσότερο επιβεβαίωσε την απόσταση του Σαμαρά από το σημερινό πολιτικό σκηνικό, παρά δημιούργησε νέο ενδιαφέρον γύρω από τις θέσεις του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Eurobank: Η αύξηση των επισκεπτών από το εξωτερικό στήριξε τα τουριστικά έσοδα

Η αύξηση αφίξεων, υψηλότερη δαπάνη ανά ταξιδιώτη και μεγαλύτερη σεζόν στήριξαν τις

Ζ. Κωνσταντοπούλου: «Πρακτικές συγκάλυψης δεν θα γίνουν αποδεκτές»

Η φράση της Ζωής Κωνσταντοπούλου «πρακτικές συγκάλυψης δεν θα γίνουν αποδεκτές» αποτελεί

Κυρ. Μητσοτάκης: Το πρώτο εξάμηνο του 2025 το ρεύμα στην Ελλάδα ήταν 21% φθηνότερο από την υπόλοιπη Ευρώπη

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, απάντησε στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής