Δολοφονία Άλκη: «Ο δράστης έχει συλληφθεί» ισχυρίζεται ο δικηγόρος του 23χρονου

3 λεπτά ανάγνωση
8 Φεβρουαρίου 2022

Την άποψη πως ο δολοφόνος του Αλκη Καμπανού είναι ένας από τους συλληφθέντες και όχι κάποιος από τους δύο καταζητούμενους, εξέφρασε ο δικηγόρος Θεόδωρος Σιμόπουλος, συνήγορος του 23χρονου Αλβανού που συνελήφθη λίγες ώρες μετά τη δολοφονική επίθεση.

Παράλληλα, ανέφερε, πως σύμφωνα με τα όσα γνωρίζει, το όπλο που έκοψε το νήμα της ζωής τον 19χρονο Αλκη είναι το δρεπάνι που έχει βρεθεί, αντίθετα τα όπλα που βρέθηκαν κοντά στο σημείο ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί αν χρησιμοποιήθηκαν στην επίθεση.

«Το όπλο που χρησιμοποιήθηκε κατά την επίθεση είναι αυτό που βρήκαν οι αστυνομικοί στον τόπο του εγκλήματος» ανέφερε ο κ. Σιμόπουλος στον ΑΝΤ1 για να συμπληρώσει:

«Αυτός που έφερε το όπλο με το οποία έγιναν τα χτυπήματα είναι ανάμεσα στους συλληφθέντες, σύμφωνα με τα αντικειμενικά ευρήματα. Είναι αρκετοί από τους κατηγορούμενους που λένε πως το συγκεκριμένο πρόσωπο κρατούσε το όπλο με το οποίο έγιναν τα χτυπήματα».

 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μ. Κατρίνης: «Ο μικρός μου γιος οδηγούσε χωρίς δίπλωμα – Ως πατέρας, αισθάνομαι συντριβή και αναλαμβάνω την ευθύνη»

Ανάρτηση με την οποία γνωστοποιεί ότι ο 15χρονος που συνελήφθη μετά από

Συνελήφθη ο ανήλικος γιος βουλευτή του ΠΑΣΟΚ- Ο συνοδηγός του είχε μαχαίρι

Συνελήφθη 16χρονος γιος βουλευτή του ΠΑΣΟΚ μετά από καταδίωξη. Ο συνοδηγός είχε

Σύγκρουση στην εξεταστική για τις συλλήψεις στην Κρήτη: Συλληφθείς είναι κουμπάρος του Ανδρουλάκη καταγγέλει ο Μ. Λαζαρίδης

Νέα ένταση πυροδότησε στην εξεταστική επιτροπή η υπόθεση των συλλήψεων στην Κρήτη,