Εισαγγελική έρευνα στα γραφεία της Audi

2 λεπτά ανάγνωση
6 Φεβρουαρίου 2018

Γερμανοί εισαγγελείς πραγματοποίησαν σήμερα έρευνες στα κεντρικά γραφεία της Audi και στο εργοστάσιό της αυτοκινήτων στο Νεκαρσούλμ, στη Γερμανία, σε σχέση με τις υποψίες για χειραγώγηση των εκπομπών ρύπων στα οχήματα με κινητήρες ντίζελ, ανακοίνωσε σήμερα η εισαγγελία του Μονάχου.

Η ίδια πρόσθεσε ότι πραγματοποίησε επίσης έρευνες σε ορισμένα ιδιόκτητα σπίτια στο πλαίσιο της έρευνάς της, η οποία έχει σχέση με τις υποψίες για απάτη και παράνομη διαφήμιση σε σχέση με την πώληση τουλάχιστον περίπου 210.000 οχημάτων στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ από το 2009.

«Τώρα οι ερευνητές επικεντρώνονται στην χρήση τεχνικών μέσων για την χειραγώγηση των επιπέδων των εκπομπών των 3λιτρων V6 κινητήρων ντίζελ που προορίζονταν για την ευρωπαϊκή αγορά», διευκρινίζει στην ανακοίνωσή της η εισαγγελία.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα άνοδος πτωχεύσεων στη Γερμανία το 2025

Πτωχεύσεις ρεκόρ σε επίπεδο δωδεκαετίας σημειώθηκαν το 2025 στη Γερμανία λόγω της

«Καμπανάκι» για οδυνηρό κύμα ακρίβειας στη Γερμανία

Οι δραματικές εξελίξεις στη Μέση Ανατολή προκαλούν σημαντική αύξηση στις τιμές της

Focus: Η Γερμανία μπορεί να διδαχθεί από την Ελλάδα στα θέματα κράτους πρόνοιας

Να διδαχθεί από την Ελλάδα στα θέματα κράτους πρόνοιας, καλεί το περιοδικό