Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τη συναυλία της Ariana Grande στο Μάντσεστερ

1 λεπτό ανάγνωση
2 Ιουνίου 2017

Τουλάχιστον 30.000 εισιτήρια για τη συναυλία που θα δώσει η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Ariana Grande στο Μάντσεστερ, με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης της περασμένης εβδομάδας, εξαντλήθηκαν σε διάστημα μόλις 6 λεπτών, από τη στιγμή που βγήκαν προς πώληση.

Η εταιρεία Ticketmaster γνωστοποίησε ότι 140.000 άνθρωποι συνδέθηκαν στον ιστότοπό της αναζητώντας τα εισιτήρια για τη συναυλία One Love Manchester, όπου θα πρωταγωνιστήσει, μαζί με άλλους αστέρες του πενταγράμμου, και η νεαρή τραγουδίστρια.

 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ν. Πλακιάς κατά Μ. Καρυστιανού: «Η σύμβαση για τη συναυλία έλεγε ότι τα χρήματα θα πάνε στους συγγενείς. Εγώ δεν πήρα τίποτα. Κανείς δεν πήρε τίποτα»

Στο άνοιγμα της Μαρίας Καρυστιανού στην πολιτική αλλά και τους πραγματογνώμονες για

Η «απόλυτη» μάγεψε…

Περίπου 65.000 άνθρωποι βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στο Καλλιμάρμαρο για να

«Τσίμπησα σαν χάνος»: Οι εξηγήσεις του Χρήστου Μάστορα για τη συναυλία του στη Χειμάρρα παρουσία του Έντι Ράμα

Σάλος με τη συναυλία του Χρήστου Μάστορα στη Χειμάρρα.