Έξι νίκες για τη Skoda στο “2017 Best Cars”

2 λεπτά ανάγνωση
1 Φεβρουαρίου 2017

Με επιτυχίες ξεκίνησε η νέα χρονιά για τη Skoda να… θερίζει επιτυχίες, βάσει της πολύ καλής και ποιοτικής «σποράς» που έχει πραγματοποιήσει. Έτσι λοιπόν στα βραβεία “Best Cars of 2017”, που διοργανώνει το βρετανικό περιοδικό “What Car?”, κατέκτησε τρεις πρώτες θέσεις και αναδείχθηκε η πιο επιτυχημένη μάρκα.

Πιο συγκεκριμένα, τα μοντέλα Kodiaq, Fabia και Superb Combi, απέσπασαν τις υψηλότερες διακρίσεις στις κατηγορίες τους, ενώ τα Skoda Citigo, Fabia Combi και Superb επίσης κέρδισαν στις κατηγορίες στους στον τομέα “Best Value for Money”.

 

 

 

 

«Τα βραβεία “What Car?” είναι η απόλυτη καταξίωση και εμψύχωση για όλη την ομάδα της ŠKODA. Επιβεβαιώνουν ότι βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο για να επεκτείνουμε, να εκσυγχρονίσουμε και να ενδυναμώσουμε συναισθηματικά τη γκάμα μας. Ταυτόχρονα, η επιτυχία αυτή υπογραμμίζει την αυξανόμενη απήχηση της μάρκας μας στις διεθνείς αγορές» δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ŠKODA, Bernhard Maier.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μείωση τιμής για το Skoda Karoq

Η αντιπροσωπεία της Skoda ανακοίνωσε τη μείωση της τιμής της βασικής έκδοσης

Skoda με νέες, αποκλειστικές προσφορές

Η Skoda, με ιστορία 130 ετών και 3η σε πωλήσεις μάρκα στην

Το Skoda Superb καταρρίπτει παγκόσμιο ρεκόρ – 2.831 χλμ. με ένα γέμισμα

Η Skoda αποδεικνύει για ακόμη μία φορά ότι η αποδοτικότητα είναι ζήτημα τεχνολογίας και