Εκτός λειτουργίας το TAXISnet

1 λεπτό ανάγνωση
22 Οκτωβρίου 2018

Εκτός λειτουργίας είναι σήμερα οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες του TAXISnet, δημιουργώντας προβλήματα στις συναλλαγές των φορολογουμένων.

Σημειώνεται ότι η Γενική Γραμματεία Πληροφορικών Συστημάτων είχε ανακοινώσει ότι θα πραγματοποιούσε εργασίες συντήρησης της πληροφοριακής υποδομής της το Σαββατοκύριακο ενώ, κατά τη διάρκεια των εργασιών ήταν δυνατή η πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες που υποστηρίζονται από την εν λόγω πληροφοριακή υποδομή.

Όπως αναφέρει η ΓΓΠΣ, οι ηλεκτρονικές εφαρμογές δεν είναι διαθέσιμες σήμερα Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

Εκτός λειτουργίας το Taxisnet

1 λεπτό ανάγνωση
22 Ιουλίου 2013

Η ιστοσελίδα για την υποβολή φορολογικών δηλώσεων της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών βρίσκεται εκτός λειτουργίας αυτήν την ώρα, καθώς δέχθηκε μαζικές επισκέψεις για υποβολή δηλώσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σύστημα υποβολής δηλώσεων αναμένεται να παραμείνει ανοιχτό μέχρι τις 30/8.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΗ: Κάνει την online εμπειρία των πελατών της ακόμη πιο εύκολη και ασφαλή

Η ΔΕΗ ενισχύει την ψηφιακή εμπειρία των πελατών της, απλοποιώντας τις διαδικασίες

Με ένα κλικ το πρόστιμο: Η εφορία «τρέχει» τις καθυστερήσεις

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) φέρνει επανάσταση στον τρόπο με τον

Στο δίχτυ της εφορίας όλα τα ακίνητα της χώρας

Στο ηλεκτρονικό «δίχτυ» της εφορίας θα βρεθούν από το καλοκαίρι όλα ανεξαιρέτως