Έλληνες, Βορειοκορεάτες και Βενεζουελάνοι οι πιο δυστυχισμένοι του κόσμου!

2 λεπτά ανάγνωση
4 Ιανουαρίου 2018

Οι Έλληνες αισθάνονται οι πιο δυστυχισμένοι στον κόσμο, αναφέρεται σε αφιέρωμα του επετειακού τεύχους του Economist για το 2018. Όπως προκύπτει από την έρευνα του αμερικανικού ινστιτούτου Gallup, την οποία επικαλείται το περιοδικό, την δεύτερη θέση στην κλίμακα της δυστυχίας μετά τους Έλληνες καταλαμβάνουν οι Βορειοκορεάτες και την τρίτη οι Βενεζουελάνοι.

Όπως προκύπτει από την έρευνα, ανάμεσα στις ανεπτυγμένες χώρες, η Ελλάδα καταλαμβάνει την πρώτη θέση στην κλίμακα δυστυχίας.

Σχολιάζοντας τα ευρήματα της έρευνας, ο επιικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης ανέφερε ότι είναι «πραγματικά ένας άθλος να κυβερνάς μια χώρα σε αυτή την πλευρά του πλανήτη – και με αυτό το κλίμα- και οι πολίτες να έχουν χάσει κάθε ελπίδα».

Πρόσθεσε, επίσης, ότι τις επόμενες ώρες «αναμένονται οι αντιδράσεις των μόνιμων σχολιαστών υπουργών ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για τις στημένες δημοσκοπήσεις και τα πληρωμένα έντυπα». 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε επιφυλακή το ΥΠΕΞ για τον επαναπατρισμό Ελλήνων με τα κατοικίδιά τους

Σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα παραμένει το υπουργείο Εξωτερικών για την επιχείρηση επαναπατρισμού

Επιχείρηση «Κιβωτός»: Αναβλήθηκε η πτήση επαναπατρισμού Ελλήνων και κατοικιδίων από τα ΗΑΕ

Αναστάτωση προκάλεσε η ακύρωση της ειδικής πτήσης επαναπατρισμού Ελλήνων πολιτών από τα

Νέο μοντέλο επαναπατρισμού: Πτήση για Έλληνες εγκλωβισμένους με τα κατοικίδιά τους

Ένα εντελώς νέο μοντέλο επαναπατρισμού εξετάζεται για πρώτη φορά σε διεθνές επίπεδο.