Επεισοδιακή η έναρξη της συνάντησης του Αλ. Τσίπρα με αγρότες στην Κρήτη

3 λεπτά ανάγνωση
20 Δεκεμβρίου 2016

Επεισοδιακή ήταν η έναρξη της σημερινής συνάντησης του Πρωθυπουργού με αγρότες στις Μοίρες, όπου ήταν σε εξέλιξη η σύσκεψη των παραγωγικών φορέων της Μεσαράς.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, Ο κ. Τσίπρας μόλις ολοκλήρωσε το εισαγωγικό μέρος της ομιλίας του ζήτησε την αποχώρηση των δημοσιογράφων, των οπερατέρ και των φωτογράφων από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου όπου και γίνεται η σύσκεψη.

Αμέσως δημιουργήθηκαν εντάσεις με τον κ. Τσίπρα αλλά και τους δημοσιογράφους.

«Εδώ δεν είναι εκπομπή, είναι σύσκεψη», ανεφερε ο κ. Τσίπρας και συμπλήρωσε απευθυνόμενος στους αγρότες «εγώ όταν κάνω συσκέψεις με φορείς κλείνουν οι πόρτες και μιλάμε ειλικρινά, πρόσωπο με πρόσωπο».

Το κλίμα επιβαρύνθηκε ακόμη περισσότερο με τους δημοσιογράφους να μην θέλουν να βγουν έξω από την αίθουσα και τους αγρότες να δηλώνουν πως αν φύγουν τα ΜΜΕ τότε θα αποχωρήσουν κι εκείνοι.

Ο κ. Τσίπρας εμφανώς εκνευρισμένος ανέφερε: «Όποιος θέλει να κάνει θέατρο μπροστά στους δημοσιογράφους να πάει έξω». 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα ενεργειακή σελίδα για την Ελλάδα με την υπογραφή Chevron – Helleniq Energy

Νέο κεφάλαιο στις έρευνες υδρογονανθράκων ανοίγει και επίσημα σήμερα.

Το ΚΚΕ …. συγνώμη οι αγρότες στο Σύνταγμα…

Σε εξέλιξη έξω από τη Βουλή είναι το συλλαλητήριο της Πανελλαδικής Επιτροπής

Συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν: Τα αγκάθια και η ατζέντα

Σε φάση οριστικοποίησης μπαίνει σήμερα η προετοιμασία της ελληνικής αποστολής που θα