Επιδότηση στους λογαριασμούς ρεύματος μέσω έκτακτου φόρου στις επιχειρήσεις – Τελευταία προειδοποίηση προς τους γιατρούς

1 λεπτό ανάγνωση
16 Ιουλίου 2024
Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ και στη Σία Κοσιώνη παραχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός αποκάλυψε την απόφασή του να επιβάλει τέλος δύο μηνών στους παραγωγούς ηλεκτρικής ενέργειας, προκειμένου να επιδοτηθεί η κατανάλωση των νοικοκυριών για τον μήνα Αύγουστο.

Αναφερόμενος στο ζήτημα των ιδιωτών γιατρών που καλούνται να κάνουν εφημερίες στα νοσοκομεία του ΕΣΥ, ο πρωθυπουργός είπε ότι γίνεται προσπάθεια να υπάρξει συνεννόηση, στέλνοντας το μήνυμα ότι σε διαφορετική περίπτωση υπάρχει ένας δρόμος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συναγερμός στην Ευρώπη μετά το χτύπημα Ισραήλ – Στο τραπέζι ΕΦΚ και έκτακτα μέτρα

Η επίθεση του Ισραήλ σε ενεργειακές εγκαταστάσεις του Ιράν ανεβάζει κατακόρυφα την

Κ. Βελόπουλος: «Ο πρωθυπουργός είναι “Δον Κορλεόνε»

Ο Κυριάκος Βελόπουλος επέλεξε για ακόμη μία φορά την οδό της υπερβολής

Στις Βρυξέλλες ο Κ. Μητσοτάκης με φόντο την ενεργειακή απειλή

Σε κρίσιμη καμπή για την ευρωπαϊκή ενεργειακή και οικονομική ασφάλεια, ο Κυριάκος