Επιστρέφει στην αγορά κινητής τηλεφωνίας η Nokia

3 λεπτά ανάγνωση
19 Ιουνίου 2015

Την επιστροφή της Nokia στην αγορά των κινητών τηλεφώνων ανακοίνωσε σήμερα ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Ρατζίβ Σούρι. Η Nokia είχε πωλήσει πέρυσι το τμήμα κινητής τηλεφωνίας της στην Microsoft προς 7,2 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ο Σούρι, παραχωρώντας συνέντευξη στο γερμανικό περιοδικό Manager Magazin, δήλωσε ότι η εταιρεία σκοπεύει να επιστρέψει δυναμικά στον κόσμο των κινητών τηλεφώνων.

«Η Microsoft κατασκευάζει κινητά τηλέφωνα», δήλωσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο Σούρι. «Εμείς απλά θα τα σχεδιάζουμε και στη συνέχεια θα κάνουμε διαθέσιμο το brand name για άδεια», πρόσθεσε ο ίδιος, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η εταιρεία βρίσκεται ήδη στην αναζήτηση ενός κατάλληλου συνεργάτη.

Ερωτηθείς σχετικά με το αν υπάρχει κάποιος υποψήφιος πλειοδότης, ο Σούρι απάντησε: «Οποιοσδήποτε μπορεί να βελτιώσει την επιχείρηση μακροπρόθεσμα αποτελεί έναν καλό αγοραστή».

Η Nokia είχε ανακοινώσει τον Απρίλιο ότι σχεδίαζε να ξοδέψει 17,8 δισεκατομμύρια δολάρια για την εξαγορά της Alcatel-Lucent, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει περαιτέρω την επιτυχημένη επιχείρησή της εξοπλισμού δικτύων.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε Όμιλο ΟΤΕ και Νokia ο εκσυγχρονισμός των τηλεπικοινωνιακών υποδομών του ΑΔΜΗΕ

Στον όμιλο ΟΤΕ και τη ΝΟΚΙΑ ανέθεσε ο ΑΔΜΗΕ το έργο του

Nokia: Ανακοίνωσε το μεγαλύτερο λανσάρισμα κινητών μέχρι σήμερα

Η HMD Global, η αντιπρόσωπος εταιρεία των έξυπνων κινητών τηλεφώνων και αξεσουάρ

Nokia: Πτώση 11% στις πωλήσεις του β΄3μηνου

Η Nokia Corp ανακοίνωσε ότι η πανδημία του κορονοϊού έπληξε τις πωλήσεις