Επιθέσεις με μολότοφ εναντίον διμοιριών ΜΑΤ στα Εξάρχεια – δεν έγιναν συλλήψεις

1 λεπτό ανάγνωση
10 Φεβρουαρίου 2018

Χωρίς τραυματισμούς, αλλά και χωρίς συλλήψεις για ακόμη μία φορά σημειώθηκαν επιθέσεις με βόμβες μολότοφ εναντίον αστυνομικών δυνάμεων στην περιοχή των Εξαρχείων.

Ειδικότερα, κουκουλοφόροι πραγματοποίησαν σειρά επιθέσεων εναντίον διμοιριών των ΜΑΤ, από τις 22:00 έως την 1:00, στην συμβολή των οδών Τοσίτσα και Πατησίων, καθώς και στην Χαριλάου Τρικούπη.

Από τις επιθέσεις δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, ενώ η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές τριών ατόμων, τα οποία αργότερα αφέθηκαν ελεύθερα.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αδ. Γεωργιάδης στο Νοσοκομείο της Χίου: «Έχετε αιτήματα; Πείτε τα – Ουυυ, είσαι φασίστας, είσαι δολοφόνος»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης βρέθηκε αντιμέτωπος με έντονη αποδοκιμασία κατά την επίσκεψή του

Α. Κανάκης: «Τα πράγματα είναι πολύ πολύ χειρότερα απ’ ότι τα αφήσαμε»

Ο Αντώνης Κανάκης θυμήθηκε να «αγανακτήσει» τώρα, χρόνια μετά την εποχή που

Α. Μικρούτσικος: «Συνεννοήθηκα να είμαι στη συγκέντρωση την Παρασκευή, την κυβέρνηση θα την εκπροσωπήσουν τα ΜΑΤ»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μιλάει για την συγκέντρωση στο Σύνταγμα την Παρασκευή.