ΕΤΕ: Υπεγράφη η σύμβαση αγοραπωλησίας του Αστέρα Βουλιαγμένης

2 λεπτά ανάγνωση
19 Σεπτεμβρίου 2014

Υπεγράφη στις 17 Σεπτεμβρίου 2014 η σύμβαση για την πώληση του Αστέρα Βουλιαγμένης.

Αναλυτικά, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΤΕ, σύμφωνα με τη διαδικασία για την απόκτηση της πλειοψηφικής συμμετοχής στο μετοχικό κεφάλαιο της ΑΣΤΗΡ ΠΑΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΑΞΕ («ΑΣΤΗΡ»), η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος ΑΕ («ΕΤΕ») ανακοινώνει ότι στις 17 Σεπτεμβρίου 2014 υπεγράφη η Σύμβαση Αγοραπωλησίας για την εν λόγω συναλλαγή μεταξύ της ΕΤΕ, του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου («ΤΑΙΠΕΔ») ως πωλητών, της Apollo Investment HoldCo ως αγοραστή, και της Jermyn Street Real Estate Fund IV L.P. ως εγγυητή.

Η Apollo Investment HoldCo είναι Εταιρία Ειδικού Σκοπού (SPV), 100% θυγατρική της Jermyn Street Real Estate Fund IV L.P.

Η συναλλαγή αναμένεται να ολοκληρωθεί μετά την εκπλήρωση των σχετικών προαπαιτούμενων συμβατικών όρων. Σημειώνεται ότι οι όροι αυτοί περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, την έκδοση και δημοσίευση του σχετικού Ειδικού Σχεδίου Χωρικής Ανάπτυξης Δημοσίου Ακινήτου (ΕΣΧΑΔΑ) στο ΦΕΚ.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υψηλές τιμές, χαμηλή απορρόφηση: Το παράδοξο των πολυτελών ακινήτων

Η εικόνα της αγοράς πολυτελών κατοικιών τα τελευταία χρόνια δείχνει σαφή κινητικότητα,

Γ. Καραμέρος: «Υπονομεύσατε τα ΕΛΤΑ για να τα δώσετε στους ιδιώτες»

Ο Γιώργος Καραμέρος εμφανίστηκε ξαφνικά ως υπερασπιστής των ΕΛΤΑ, κατηγορώντας την κυβέρνηση

Το ΧΑ ξεπέρασε το “βάρος” του ΟΠΑΠ – Οι τράπεζες στην πρώτη γραμμή

Ο τραπεζικός κλάδος ανέβασε αισθητά τους ρυθμούς του στο δεύτερο μισό της