Eurobank: Μεταξύ €0,30 – €0,33 το εύρος τιμής στην αμκ

4 λεπτά ανάγνωση
24 Απριλίου 2014

Μεταξύ 0,30- 0,33 ευρώ καθορίστηκε το εύρος τιμών για την αύξηση κεφαλαίου της Eurobank, που αφορά τους άλλους επενδυτές. Σημειωτέον ότι πριν μια εβδομάδα, ως βασικός επενδυτής της Eurobank καθορίστηκε η Fairfax, με την τιμή κτήσης για το 40% της αύξησης κεφαλαίου, τα 0,30 ευρώ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

«Σε συνέχεια της από 17 Απριλίου 2014 ανακοίνωσης της Τράπεζας Eurobank Ergasias σχετικά με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της για την άντληση 2.864.000.000,10 Ευρώ μέσω

(i) δημόσιας προσφοράς μέχρι και 954.666.667 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών στο κοινό στην Ελλάδα και

(ii) ιδιωτικής τοποθέτησης τουλάχιστον 8.592.000.000 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών σε επενδυτές εκτός Ελλάδος,

η Eurobank και η Eurobank Equities ΑΕΠΕΥ, η τελευταία υπό την ιδιότητα του κυρίου αναδόχου της Δημόσιας Προσφοράς, με την παρούσα ανακοινώνουν ότι το εύρος τιμών για τον καθορισμό της τιμής διάθεσης των νέων κοινών ονομαστικών μετοχών που προσφέρονται στη Συνδυασμένη Προσφορά ορίστηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Eurobank μεταξύ 0,30 και 0,33 Ευρώ ανά μετοχή κατόπιν διαβούλευσης με τους γενικούς συντονιστές της Διεθνούς Προσφοράς και τον κύριο ανάδοχο της Δημόσιας Προσφοράς.

Το κατώτατο όριο του Εύρους, δηλαδή 0,30 Ευρώ, ισούται με την ονομαστική αξία των υφιστάμενων κοινών ονομαστικών μετοχών της Eurobank και την ελάχιστη τιμή διάθεσης που όρισε το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.

 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Eurobank: Διαφάνεια και κανονιστική συμμόρφωση στην τιμολογιακή πολιτική

Η Eurobank τονίζει ότι η τιμολογιακή πολιτική της τηρεί κανονισμούς, εξασφαλίζει διαφάνεια

Deutsche Bank: “Βλέπει” ισχυρό upside στις ελληνικές τράπεζες – Αυξάνει τιμές στόχους και διατηρεί σύσταση buy

Οι ελληνικές και κυπριακές τράπεζες συνεχίζουν να ξεχωρίζουν στο ευρωπαϊκό τραπεζικό τοπίο.

Eurobank: Στα €5 αναβαθμίζει την τιμή στόχο η Jefferies

Σε αναβάθμιση της τιμής στόχου για τη Eurobank προχώρησε η Jefferies, διατηρώντας