Eurobank Properties: Ενέκρινε η γ.σ. την αύξηση κεφαλαίου κατά 193 εκατ. ευρώ

2 λεπτά ανάγνωση
8 Νοεμβρίου 2013

Η Fairfax έχει δεσμευτεί να αγοράσει τα δικαιώματα της Eurobank και να τα εξασκήσει στην ΑΜΚ της ΕΥΠΡΟ όπως επίσης αυτά που ήδη κατέχει, επενδύοντας συνολικά 144 εκατ. ευρώ.

Ενέκρινε η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Eurobank Properties την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου 193 εκατ. ευρώ με τιμή διάθεσης 4,6 ευρώ και σχέση ανταλλαγής 2 νέες για κάθε τρεις παλαιές.

Η Fairfax έχει δεσμευτεί να αγοράσει τα δικαιώματα της Eurobank και να τα εξασκήσει στην ΑΜΚ της ΕΥΠΡΟ όπως επίσης αυτά που ήδη κατέχει, επενδύοντας συνολικά 144 εκατ. ευρώ. Με την ολοκλήρωση της αύξησης τα διαθέσιμα της Eurobank Properties θα αγγίξουν τα 360 εκατ. ευρώ.

Επίσης, η διοίκηση της εταιρείας ανακοίνωσε τη μείωση των μισθωμάτων που καταβάλλει η Eurobankμε αντιστάθμισμα τη χρονική παράταση των ενοικίων.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τί αλλάζει το 2026 για τις επιχειρήσεις – Οι κρίσιμες έξι προκλήσεις

Το 2026 βρίσκει τις ελληνικές επιχειρήσεις σε ένα περιβάλλον με μακροοικονομική σταθερότητα

Φυσικό αέριο: Ράλι 36% μέσα σε 10 ημέρες και ανησυχία για νέες πιέσεις στους λογαριασμούς

Σε ισχυρά ανοδική τροχιά βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η τιμή του φυσικού

2025: Η χρονιά που η φοροδιαφυγή βγήκε στο φως – Πώς τα ψηφιακά εργαλεία άλλαξαν οριστικά το παιχνίδι

Το 2025 καταγράφεται ως έτος-ορόσημο για τη μάχη κατά της φοροδιαφυγής στην