Eurobank: Στη δημοσιότητα το σχέδιο σύμβασης συγχώνευσης με Νέο Τ.Τ.

5 λεπτά ανάγνωση
23 Οκτωβρίου 2013

Στη διάθεση των μετόχων είναι το σχέδιο σύμβασης συγχώνευσης της Eurobank και του Νέου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, το οποίο υπεγράφη στις 15 Οκτωβρίου 2013.

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα, το σχέδιο αυτό υποβλήθηκε στις διατυπώσεις δημοσιότητας του άρθρου 7β του κ.ν. 2190/1920, όπως ισχύει, με καταχώριση στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο στις 21.10.2013 και δημοσίευση σχετικών ανακοινώσεων στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως στις 21.10.2013 (Τεύχος Α.Ε. και Ε.Π.Ε. υπ αριθ. 7066).

Από σήμερα, 23 Οκτωβρίου 2013, είναι στη διάθεση των μετόχων της Eurobank, στις ιστοσελίδες των συγχωνευόμενων τραπεζών http://www.eurobank.gr και http://www.ttbank.gr, καθώς και στην έδρα του Νέου Τ.Τ., και συγκεκριμένα στην Αθήνα, στα γραφεία του επί της οδού Πεσμαζόγλου 2-6, Τ.Κ. 10175, (τηλ. 210 3704 0), τα κατωτέρω έγγραφα:

α) Το Σχέδιο Συμβάσεως Συγχωνεύσεως των δύο τραπεζών.

β) Οι Ισολογισμοί Μετασχηματισμού της 30.6.2013 της Eurobank και του Νέου Τ.Τ. (για το σκοπό της συγχώνευσης).

γ) Οι Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις και Εκθέσεις Διαχείρισης του Διοικητικού Συμβουλίου των τριών τελευταίων χρήσεων της Eurobank. Επισημαίνεται ότι το Νέο Τ.Τ. δεν έχει συντάξει άλλες οικονομικές καταστάσεις, πλην του ως άνω ισολογισμού μετασχηματισμού της 30.6.2013, ο οποίος συνετάγη αποκλειστικά για τους σκοπούς της παρούσας συγχώνευσης, δεδομένου ότι το Νέο Τ.Τ. συστήθηκε εντός της τρέχουσας οικονομικής χρήσης, στις 18.1.2013.

δ) Οι Εκθέσεις Ορκωτών Ελεγκτών σχετικά με τη διαπίστωση της λογιστικής αξίας των περιουσιακών στοιχείων των υπό συγχώνευση τραπεζών και το Σχέδιο Σύμβασης Συγχώνευσης και συγκεκριμένα για μεν την EUROBANK του ορκωτού ελεγκτή κ. Χριστόδουλου Σεφέρη της ελεγκτικής εταιρείας Ernst & Young, για δε το Νέο Τ.Τ. του ορκωτού ελεγκτή κου Μάριου Ψάλτη της ελεγκτικής εταιρείας PriceWaterhouseCoopers.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

JP Morgan: Overweight σε Alpha Bank, Eurobank και Πειραιώς – Ισχυρά αποτελέσματα δ’ τριμήνου και νέοι στόχοι έως το 2027

Η JP Morgan προχωρά σε επικαιροποίηση των εκτιμήσεών της για τις τέσσερις

Eurobank: Στρατηγική συνεργασία για την Τεχνητή Νοημοσύνη στο πλαίσιο του India AI Impact Summit 2026

Η Eurobank και η Fair fax Digital Services προχωρούν στη διαμόρφωση μιας

Τριπλή αναβάθμιση και κρίσιμο τεστ στις 2.400 μονάδες για το Χρηματιστήριο

Η προσέγγιση των 2.400 μονάδων από τον Γενικό Δείκτη αποτέλεσε κρίσιμο σημείο