Eurovision: Εκτός τελικού η Γιάννα Τερζή – στον τελικό η Κύπρος

2 λεπτά ανάγνωση
9 Μαΐου 2018

Η Ελλάδα με την Γιάννα Τερζή και το τραγούδι «Όνειρό μου» δεν κατάφερε να διασφαλίσει το εισιτήριό της για τον τελικό του 63ου μουσικού διαγωνισμού της Eurovision, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή (12 Μαΐου), στη Λισαβόνα.

Η Κύπρος, με την Ελένη Φουρέιρα και το τραγούδι «Fuego» σε σύνθεση του Άλεξ Παπακωνσταντίνου, κατάφερε να αποσπάσει το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό του Σαββάτου.

Από τον πρώτο ημιτελικό, εκτός από την Κύπρο, προκρίθηκαν οι εξής χώρες: Λιθουανία, Ισραήλ, Τσεχία, Βουλγαρία, Αλβανία, Φιλανδία, Ιρλανδία, Εσθονία και η Αυστρία. Την Πέμπτη θα ακολουθήσει ο δεύτερος ημιτελικός για την επιλογή ακόμα δέκα χωρών.

Στον τελικό της Κυριακής θα συμμετάσχουν συνολικά 26 χώρες – οι είκοσι από τους δύο ημιτελικούς – δέκα από κάθε βραδιά -, οι «Big Five» και η διοργανώτρια Πορτογαλία.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

MSCI: Τί σημαίνει η αναβάθμιση της Ελλάδας σε ανεπτυγμένη αγορά

Η αναβάθμιση από τον MSCI σε ανεπτυγμένες αγορές προσελκύει επενδύσεις και βελτιώνει

Επιτόκια Fed και ECB: Τί σημαίνουν για την Ελλάδα, δάνεια και ανάπτυξη

Οι αποφάσεις επιτοκίων από FED και ΕΚΤ επηρεάζουν άμεσα δάνεια, επενδύσεις, ανάπτυξη

Morgan Stanley: Overweight στην Ελλάδα – Γιατί προτείνει τράπεζες μετά την αναβάθμιση του MSCI

Η Morgan Stanley διατηρεί σύσταση overweight για την Ελλάδα.