Eurovision: Νικήτρια η Ολλανδία με τον Duncan Laurence – 21η η Ελλάδα, 15η η Κύπρος

2 λεπτά ανάγνωση
19 Μαΐου 2019

Η Ολλανδία με τον Duncan Laurence και το τραγούδι «Arcade» των Wouter Hardy, Duncan Laurence και Joel Sjoo και με 492 βαθμούς κέρδισε τον 64ο διαγωνισμό της Eurovision και θα είναι η χώρα που θα φιλοξενήσει τον διαγωνισμό του 2020.

Τη δεύτερη θέση κατέλαβε η Ιταλία με 465 βαθμούς και την τρίτη θέση η Ρωσία με 369 βαθμούς. Η Νορβηγία αν και κέρδισε τους τηλεθεατές με 291 βαθμούς δεν κατάφερε να πλασαριστεί στις πρώτες θέσεις καθώς είχε πολύ χαμηλή βαθμολογία από τις κριτικές επιτροπές.

Η Ελλάδα με την Κατερίνα Ντούσκα και το «Better Love» βρέθηκε στην 21η θέση. Το τραγούδι έγραψε η ίδια μαζί με τον Έλληνα τραγουδοποιό Leon of Athens και τον τραγουδοποιό σκωτσέζικης καταγωγής David Sneddon.

Η Κύπρος με την Τάμτα και το «Repley» έφτασε στην 15η θέση. Το τραγούδι έγραψε ο συνθέτης Αλεξ Παπακωνσταντίνου, γνωστός ως Alex P.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

MSCI: Τί σημαίνει η αναβάθμιση της Ελλάδας σε ανεπτυγμένη αγορά

Η αναβάθμιση από τον MSCI σε ανεπτυγμένες αγορές προσελκύει επενδύσεις και βελτιώνει

Επιτόκια Fed και ECB: Τί σημαίνουν για την Ελλάδα, δάνεια και ανάπτυξη

Οι αποφάσεις επιτοκίων από FED και ΕΚΤ επηρεάζουν άμεσα δάνεια, επενδύσεις, ανάπτυξη

Morgan Stanley: Overweight στην Ελλάδα – Γιατί προτείνει τράπεζες μετά την αναβάθμιση του MSCI

Η Morgan Stanley διατηρεί σύσταση overweight για την Ελλάδα.