Φιγιόν: Δεν δήλωσε δάνειο που έλαβε από επιχειρηματία

2 λεπτά ανάγνωση
7 Μαρτίου 2017

Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία της Γαλλίας, Ο Φρανσουά Φιγιόν, πήρε το 2013 ένα άτοκο δάνειο ύψους 50.000 ευρώ από τον επιχειρηματία Μαρκ Λαντρέτ ντε Λασαριέρ, το οποίο δεν δήλωσε στις αρμόδιες αρχές, υποστηρίζει η σατιρική εφημερίδα Canard Enchaine στο φύλλο της που θα κυκλοφορήσει αύριο Τετάρτη.

Ο Φιγιόν “δεν έκρινε σκόπιμο” να δηλώσει αυτά τα 50.000 ευρώ στο πόθεν έσχες του που υποβάλλεται στην Ανώτατη Αρχή Διαφάνειας της Δημόσιας Ζωής, γράφει η εφημερίδα.

Ο δικηγόρος του Φιγιόν Αντονέν Λεβί είπε στην εφημερίδα ότι το δάνειο αυτό αποπληρώθηκε στο σύνολό του.

Ο Μαρκ Λαντρέτ ντε Λασαριέρ είναι ο πρόεδρος του περιοδικού Revue des deux Mondes που φέρεται ότι είχε προσλάβει τη σύζυγο του Φιγιόν, Πενελόπ, ως λογοτεχνική σύμβουλο την περίοδο 2012-13.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ν. Ανδρουλάκης: «Η στρατηγική του ΠΑΣΟΚ είναι να νικήσει τη ΝΔ για να υπάρξει πολιτική αλλαγή»

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ξεκαθαρίζει ότι η στρατηγική του ΠΑΣΟΚ επικεντρώνεται στη νίκη

Π. Γερουλάνος: «Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να αποκτήσει δυναμική για να βγει πρώτο κόμμα στις εκλογές»

Η δήλωση του Π. Γερουλάνου ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να αποκτήσει τη

Ντ. Μπακογιάννη: «Υπαρκτές οι πιθανότητες αυτοδυναμίας της ΝΔ»

Η δήλωση της Ντ. Μπακογιάννη ότι είναι υπαρκτές οι πιθανότητες αυτοδυναμίας της