Φίλης: «H χώρα μπορεί να οδηγηθεί σε τριπλές εκλογές το Μάϊο»

3 λεπτά ανάγνωση
20 Σεπτεμβρίου 2018

Ανοικτό αφήνει ο Νίκος Φίλης το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών τον Μάιο του 2019. Μιλώντας στον Ant1 ο πρώην υπουργός  είπε ότι με βάση το σενάριο αυτό, η χώρα θα οδηγηθεί σε τριπλές εκλογές – εθνικές, αυτοδιοικητικές και ευρωεκλογές.

«Οι εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους. Δεν υπάρχει κίνδυνος… Στην ώρα τους. Η ώρα τους είναι κατά τη γνώμη μου το τέλος της τετραετίας, όπως το’ πε και ο πρωθυπουργός, δηλαδή σε ένα χρόνο από σήμερα. Σε κάθε περίπτωση, για να μην μελλοντολογούμε, υπάρχουν πιθανότητες να γίνουν το Μάιο όλες μαζί», δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1.

Ο κ. Φίλης υποστήριξε πως ακόμη και με βάση το ενδεχόμενο αυτό «δεν υπάρχει θέμα πολιτικής αστάθειας, γιατί η χώρα αυτή τη στιγμή βγαίνει από μια δανειακή σύμβαση με μεγάλες δυσκολίες, έχει επιτύχει συγκεκριμένες θετικές αλλαγές στα θεμελιώδη [ζητήματα] της Οικονομίας. Επίσης έχει στόχους που μπορεί να επιτύχει το επόμενο διάστημα και δεν μπορεί κανείς να διακινδυνεύσει αυτή την προσπάθεια, να βγει η χώρα αυτή σιγά – σιγά από τα δύσκολα».

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Π. Γερουλάνος: «Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να αποκτήσει δυναμική για να βγει πρώτο κόμμα στις εκλογές»

Η δήλωση του Π. Γερουλάνου ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να αποκτήσει τη

Ντ. Μπακογιάννη: «Υπαρκτές οι πιθανότητες αυτοδυναμίας της ΝΔ»

Η δήλωση της Ντ. Μπακογιάννη ότι είναι υπαρκτές οι πιθανότητες αυτοδυναμίας της

Δημοσκοπική φούσκα; Η περίπτωση Καρυστιανού και η σύγκρουση με την πολιτική πραγματικότητα

Η πολιτική συζήτηση που αναπτύχθηκε τους τελευταίους μήνες γύρω από τη Μαρία