Αίσιο τέλος στην κατάσταση ομηρίας στο Παρίσι

3 λεπτά ανάγνωση
2 Δεκεμβρίου 2016

Αίσιο τέλος είχε τελικά η κατάσταση ομηρίας στο Παρίσι. Οι ειδικές δυνάμεις της γαλλικής αστυνομίας εισέβαλαν στο ταξιδιωτικό πρακτορείο σε προάστιο της γαλλικής πρωτεύουσας όπου ένας ληστής κρατούσε έξι ομήρους και τους απελευθέρωσε. Ο ένοπλος πάντως κατάφερε να διαφύγει της σύλληψης.

Νωρίτερα:

Επτά άνθρωποι κρατούνται όμηροι από έναν ληστή, οπλισμένο με ένα περίστροφο, μέσα σε ένα ταξιδιωτικό πρακτορείο στο Παρίσι. 

«Βρίσκεται σε εξέλιξη επέμβαση για μια ένοπλη ληστεία, οδηγοί να παρακάμψετε την περιοχή» στο νότιο τμήμα της γαλλικής πρωτεύουσας, ήταν το μήνυμα που ανήρτησε στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter η αστυνομία.

Οι δυνάμεις της αστυνομίας έχουν αποκλείσει το σημείο, στο οποίο έφτασαν διαπραγματευτές. 

Το ταξιδιωτικό πρακτορείο το χρησιμοποιούν ιδίως Ασιάτες που θέλουν να ανταλλάξουν συνάλλαγμα. Είχε και στο παρελθόν βρεθεί στο στόχαστρο ένοπλων ληστών, σύμφωνα με την αστυνομική πηγή που μίλησε στο Reuters.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ανάπτυξη συνεχίζεται, οι ανισορροπίες επιμένουν στην παγκόσμια οικονομία

Η παγκόσμια οικονομία κινείται σε μια φάση εύθραυστης ανάπτυξης, όπου η ανθεκτικότητα

Α. Κανάκης: «Τα πράγματα είναι πολύ πολύ χειρότερα απ’ ότι τα αφήσαμε»

Ο Αντώνης Κανάκης θυμήθηκε να «αγανακτήσει» τώρα, χρόνια μετά την εποχή που

Άρχισε η απελευθέρωση των Ισραηλινών ομήρων στη Γάζα

Οι πρώτοι όμηροι, που κρατούνταν από την ισλαμιστική παλαιστινιακή οργάνωση Χαμάς στη