Gazprom: Εξετάζει απολύσεις λόγω Ουκρανίας

2 λεπτά ανάγνωση
14 Ιανουαρίου 2025

H Gazprom αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες ως αποτέλεσμα της επίθεσης της Μόσχας εναντίον της Ουκρανίας, γεγονός που την αναγκάζει να προχωρήσει στην περικοπή του 40% του προσωπικού της στα γραφεία της στην Αγία Πετρούπολη, δήλωσε σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο εκπρόσωπος Τύπου του Ομίλου.

Η ανακοίνωση αυτή γίνεται δύο εβδομάδες αφότου σταμάτησε η διαμετακόμιση του ρωσικού φυσικού αερίου μέσω Ουκρανίας, με απόφαση του Κιέβου που αποσκοπούσε στο περιορίσει τα έσοδα της Μόσχας μετά από τρία χρόνια πολέμου.

Σύμφωνα με επιστολή που έστειλε στον διευθύνοντα σύμβουλο της Gazprom Αλεξέι Μίλερ και δημοσιεύθηκε από τοπικά μέσα ενημέρωσης, η αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου Γιελένα Ιλιούχινα πρότεινε μείωση του διοικητικού προσωπικού της Gazprom από τα «πλέον 4.100» στα «2.500 άτομα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Καθαρά κέρδη €147 εκατ. το 2025 – Άνοδος 48,1%

O Όμιλος ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ παρουσίασε σημαντική αύξηση των μεγεθών του κατά το 2025,

Χρηματιστήριο Αθηνών: Ισχυρή άνοδος με οδηγό τις τράπεζες

Με ισχυρή ανοδική αντίδραση επέστρεψαν οι αγοραστές στη Λεωφόρο Αθηνών.

Αδ. Γεωργιάδης: «Η Κοβέσι θα στείλει πολλές υποθέσεις στο αρχείο μόνη της, γιατί θα γελάνε μαζί της οι δικαστές»

Η παρέμβαση του Άδωνι Γεωργιάδη φέρνει στο προσκήνιο σοβαρά ερωτήματα για τη