Π. Γερουλάνος: «Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να αποκτήσει δυναμική για να βγει πρώτο κόμμα στις εκλογές»

2 λεπτά ανάγνωση
17 Μαρτίου 2026
Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

Η δήλωση του Π. Γερουλάνου ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να αποκτήσει τη δυναμική ώστε να αναδειχθεί πρώτο κόμμα στις εκλογές αποτυπώνει μια σαφή πολιτική φιλοδοξία, ωστόσο παραμένει ζητούμενο αν αυτή μπορεί να μεταφραστεί σε πραγματική εκλογική απήχηση.

Σε ένα περιβάλλον όπου το πολιτικό σκηνικό παραμένει πολωμένο και η ΝΔ διατηρεί προβάδισμα, το ΠΑΣΟΚ καλείται να ενισχύσει τη στρατηγική, τη συνοχή και την αξιοπιστία του, ώστε να διεκδικήσει ουσιαστικά μεγαλύτερο μερίδιο από το εκλογικό σώμα.

Χωρίς σαφές πολιτικό στίγμα και πειστική εναλλακτική πρόταση, η προοπτική της πρωτιάς παραμένει περισσότερο στόχος παρά άμεση πολιτική εξέλιξη.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπουργός Άμυνας Ισραήλ: Ο Αλί Λαριτζανί είναι νεκρός

Ο ισραηλινός υπουργός Άμυνας, ο Ισραέλ Κατς, ανακοίνωσε την «εξόντωση» του Αλί

Eurobank: Στα €5 αναβαθμίζει την τιμή στόχο η Jefferies

Σε αναβάθμιση της τιμής στόχου για τη Eurobank προχώρησε η Jefferies, διατηρώντας

Ο καρκίνος του μαστού σε άνοδο παγκοσμίως –

Ο καρκίνος του μαστού εξακολουθεί να αποτελεί μία από τις σημαντικότερες αιτίες